nlc.hu
Horoszkóp

Bika idegesítő tulajdonságai

A Bika 3 legidegesítőbb tulajdonsága

Minden csillagjegynek, így a Bikának is vannak roppant bosszantó tulajdonságai, tekintsük át, mik ezek.

Elérkeztünk a Bika havába. A csillagjegy legjobb tulajdonságairól már írtunk, most következzen az a három, ami sokszor idegesítő lehet benne. Nézzük!

Bika idegesítő tulajdonsága

(Fotó: Getty Images)

Lassú

A Bika egy földjegy, éppen ezért nem szereti elsietni a dolgokat. Legyen szó döntésről, tervezésről, elköteleződésről, egy munka elvégzéséről, ő nem kapkod, nem látja értelmét. A dinamikusabb, temperamentumosabb karaktereknek pedig ez rettentő idegesítő lehet, úgy érzik, lehetetlen haladni a Bikával, pedig nincs így, csak türelem kell hozzá.

Birtokló

A Bikának fontos a biztonsága, és, amit megszerzett azt szereti birtokolni. Így van a barátságokkal, párkapcsolatokkal is, féltékeny típus. De tárgyakat is szeret a magáénak tudni, és gyűjtögetni is, ezért előfordulhat, hogy a lakása tele van a különböző, mások számára esetleg értelmetlennek tűnő, gyűjteményeivel.

Hedonista

Érzéki csillagjegy, aki szereti habzsolni az életet. Nem ismer határokat, legyen szó finom ételekről, vagy kényeztető programokról. Nem sajnálja magától, úgy gondolja, minden körülmények között megérdemli ezeket. Emiatt a hozzáállása miatt sokak számára önzőnek tűnhet.

(Nyitókép: Getty Images/mikkelwilliam)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top