nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik maguk ellenségei

Ezek a csillagjegyek saját maguk legnagyobb ellenségei

Ezek a csillagjegyek saját magukat büntetik a legjobban.

A következő csillagjegyek igazából maguknak ártanak a legtöbbet, önostorozásban élen járnak. 

Csillagjegyek, akik igazi önostorozók

Fotó: Getty Images

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika hajlamos a makacsságra, ami kitartóvá és eltökéltté teszi őket, de hosszú távon a saját mentális egészségüknek is árthat. Ez megtörténhet úgy, hogy egészségtelen kapcsolatban maradnak, vagy olyan munkát végeznek, amit már nem szeretnének csinálni, de mégsem lépnek ki belőle. A Bikának meg kell tanulnia egyensúlyba kerülni. Makacsságuk előnyt jelenthet, ha helyesen használják őket, de ez nem akadályozhatja meg őket abban, hogy különböző nézőpontokat meghallgassanak, és különböző nézőpontokból lássák a megoldást akár a saját problémájukra is.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek túlságosan megvizsgálnak mindent, és meg sem állnak, amíg minden követ meg nem mozgatnak, de még ha meg is ismerik az összes lehetséges választási lehetőséget, akkor is gyakran határozatlanok maradnak. Minden lehetőségben látnak megváltó tulajdonságokat, de emlékeztetni kell őket arra, hogy jobb legalább egy döntést hozni, mint egyet sem. Ha túl sok időt töltenek azzal, hogy kiválasszanak egy helyes megoldást, hamarosan rájönnek, hogy már egyáltalán nem marad más választásuk.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok rendkívül érzékenyek, de bizalmi problémáik arra sarkallja őket, hogy eltaszítsák az embereket maguktól. Sőt, legtöbbször bizonytalanságuk miatt túlságosan szomorúnak és lehangoltnak érzik magukat. A Rákoknak meg kell tanulniuk, hogy boldogságérzetüket és önbecsülésüket saját sikereiknek köszönhetik, nem pedig másoknak. Ezt pedig el is kell hinniük, mert ez így van. Kedves Rák, vess véget az önostorozásnak!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek megállás nélküli (túl)gondolkodók. Annyira az apró részletekre és helyzetekre koncentrálnak, hogy stresszük és szorongásuk megbéníthatja őket, ezzel pedig csak saját magukat készítik ki.

via

(Nyitókép:  Fiordaliso/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top