nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek fontosabb az intimitás

3 csillagjegy, akik az intimitást a szerelem elé helyezik

Kíváncsi vagy, melyik csillagjegynek mi a fontos?

Ezek a csillagjegyek jobban szeretik az intimitást, mint a mély, romantikus kapcsolatokat.

Csillagjegyek, akik az intimitást szeretik

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók piszkos elméjükről és érzéki természetükről ismertek. Ők egyáltalán nem bánják, ha csak azért találkoznak valakivel, hogy egy remek éjszakát együtt töltsenek. Az érzelmi kapcsolatokat nem tartják létfontosságúnak egy kapcsolatban. Rendkívül válogatósak, és könnyedén szakítanak, ha partnerük egyáltalán nem megfelelő nekik az ágyban.

Nyilas

A Nyilasok kalandra vágynak, és mindig a szexet helyezik előtérbe a szerelemmel szemben. Nagyon kacérak, sokkal elégedettebbek az egyéjszakás kalandokkal vagy az alkalmi randevúzással. Bárhol megőrülhetnek, és azt az illetőt azonnal, ott akarják, abban a pillanatban. Ahhoz, hogy érzelemből tartsanak fent egy kapcsolatot, sok időnek kell eltelnie.

Kos

A Kosok meglehetősen dominánsak az ágyban, és mindig a szexuális intimitást választják a szerelem helyett. Ha érzelmi kötődést vársz egy Kostól, akkor nagyon hamar csalódást okozhat, mivel inkább a legintenzívebb szeretőnek bizonyulnak, nem pedig mély vonzalommal vagy érzelmekkel rendelkező személynek.

via

(Nyitókép:  Victor Dyomin/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top