nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik szeretnek középpontban lenni

Csillagjegyek, akik szeretnek a kapcsolatuk középpontjában lenni

Mindig a figyelem középpontjában kell, hogy legyenek!

A következő csillagjegyek egyáltalán nem szeretik, ha párjuk nem szentel nekik kellő figyelmet! A sok sem lenne elég!

Csillagjegyek, akik imádnak középpontban lenni

Fotó: Getty Images

Kos

A Kosok magabiztos és intelligens emberek, akik képesek felismerni közvetlen környezetüket és körülményeiket, és reagálni rá. Felismerik és értékelik az őszinteséget. Tehát bár nem keresik aktívan a figyelmet, időről időre megkövetelik azt. Ha egy Kos a partnered, a megoldás egyértelmű: tapintatosan emlékeztesd őket az igényekre és a prioritásokra, amihez örömmel alkalmazkodnak.

Rák

A Rák igényli a legtöbb odafigyelést, hogy boldog legyen egy kapcsolatban. Olyan partnerre van szükségük, aki megnyugtatja őket, minőségi időt tölt velük. Olyan kapcsolatokat keresnek, amelyek biztonságérzetet adnak számukra.

Oroszlán

Szeretnének partnerük univerzumának középpontjában lenni. Az Oroszlánoknak, mint minden tűzjelnek, forró, szenvedélyes és izgalmas kapcsolatokra van szükségük. Az Oroszlán szereti érezni, ha mindenben támogatja a partnere, ha minden figyelem rá szegeződik, és minden, mindig úgy alakul, ahogy számára a legjobb. Így fogja magát jól érezni. 

via

(Nyitókép: Justin Lambert/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top