nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a dühkitörés

4 csillagjegy, akik másodpercek alatt képesek dühbe gurulni

Nehezen tudnak úrrá lenni az indulataikon a következő csillagjegyek.

Vannak olyan csillagjegyek, akik mindig fortyognak valamin, és épp ezért nem szabad őket provokálni, mert egy pillanat alatt elveszíthetik a fejüket, és kitörnek. A következő csillagjegyek pont ilyenek.

Dühkitöréses csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos született vulkán, hajlamos kitörni, ha mérges. Nem tudják elrejteni érzelmeiket, és ezért láthatóan idegesek és frusztráltak lesznek, ha valami vagy valaki idegesíti őket.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei makacsok és forrófejűek. Könnyen bosszankodnak, és ha dühösek, hangosak és agresszívek lehetnek. Utána azonban gyorsan meg is békélnek.

Szűz

Perfekcionista lévén a Szűz magas elvárásokat támaszt az emberekkel szemben, és ha ezek nem teljesülnek, a Szűz felháborodik. Nem haboznak aljas dolgokat mondani, de azt később meg is tudják bánni.

Oroszlán

Véleményvezérek és dominánsak. Soha nem hátrálnak meg a vitában, és ragaszkodnak álláspontjukhoz. Dühükben bántó dolgokat mondhatnak, amelyek tönkretehetik a baráti vagy szerelmi kapcsolatokat.

via

(Nyitókép: Peter Dazeley/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top