nlc.hu
Horoszkóp

Az Ikrek 3 legrosszabb tulajdonsága

Ez az Ikrek 3 legrosszabb tulajdonsága

Ikrek vagy, vagy van közeli Ikrek ismerősöd? Egyetértesz?

Mint már sokszor írtunk róla, nincs „jó” vagy „rossz” csillagjegy, mindegyiknek megvannak a maga pozitív és negatív tulajdonságai. Következzen most az Ikrek 3 legrosszabb tulajdonsága.

Ikrek legrosszabb tulajdonsága

(Fotó: Getty Images)

Felszínes

Az Ikrek nagyon kíváncsi így minden érdekli, azt szeretné, ha minél több dologról minél több féle információt kaphatna, a részletek viszont nem érdeklik, így sokszor felszínes lehet. Valamint az érzelmek helyett többre értékeli az intellektust. Így az előbbivel nem sokat törődik, a körülötte levők érzelmei sem mindig érdeklik.

Túlzó

Rengeteget beszél, és abba, amiket mond, bizony gyakran becsúszik némi túlzás, hogy érdekesebbnek tűnjön a sztori, amiről beszél. Mindig érdemes elosztani kettővel, amit mond.

Kétarcú

Hatalmas információéhsége szétaprózza őt, így bár egyik része figyel rád, veled akar lenni, és mindent megtenne érted, a másik része valahol máshol jár és teljesen megbízhatatlan. Nem tudhatod, mikor melyikkel fogsz találkozni az „ikrek” közül.

 
(Nyitókép: Getty Images/Dzhulbee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top