nlc.hu
Horoszkóp

Ez az Ikrek 3 legjobb tulajdonsága

Ez az Ikrek 3 legjobb tulajdonsága

Nézzük át, mik az Ikrek legjobb tulajdonságai.

Mint már sokszor írtunk róla, minden csillagjegynek vannak jó és rossz tulajdonságai. Az Ikreknél már végig vettük a bosszantó dolgokat, most következzenek a pozitívumok.

Ikrek legjobb tulajdonságai

(Fotó: Getty Images)

Kíváncsi

Az ikreknél nincs kíváncsibb csillagjegy. Kérdez, figyel, gyűjti az információkat. Az ő őszinte figyelmére mindig lehet számítani, és nagyon boldog, hogyha új információkat tudhat meg, hiszen az számára a legnagyobb kincs,

Dinamikus

Mivel levegőjegyről van szó, nagyon energikusan és dinamikusan éli a mindennapjait. Szinte sosem fárad el, pörög egész nap, és nincs limit, akármit elintéz egy nap alatt, úgy, hogy közben még élvezi is, hogy folyamatosan mozgásban van.

Szerteágazó tudással rendelkezik

Mivel nagyon kíváncsi, úgy szívja magába az információt, mint egy szivacs. bármiről kérdezed, fog róla tudni valamit. A tudásán kívül pedig az ismeretségi köre is nagyon szerteágazó, nagyjából nincs olyan hely, ahonnan az Ikrek ne lenne jóban valakivel.

 
(Nyitókép: Getty Images/Dzhulbee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top