nlc.hu
Horoszkóp

Nehéz szerelembe esniük

3 csillagjegy, akik nagyon nehezen lesznek szerelmesek

Ezek a csillagjegyek nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem esnek szerelembe.

Vannak, akik imádják, ha romantikus filmekben érzik magukat, és vannak, akiket nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem érint meg a szerelem szele.

Nehezen szerelembe eső csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió a végletek embere, azaz vagy szeretnek vagy utálnak. De beleszeretni nagyon nehezen tudnak bárkibe is. Nagyon nehéz őket meghódítani. Nem az a fajta, aki első látásra lángra lobban a szerelemtől. Ha azonban sikerül elérni, hogy egy Skorpió szerelmes legyen, az a kapcsolat egy életre is szólhat.

Bika

El tudja hitetni, hogy ugyanazt érzi, mint a másik és viszonozza az érzéseket, de csalódhat az, aki egy Bikába szerelmes. Jobban szereti a felszínes, könnyed kapcsolatokat. Nehezen adják a szívüket. Erre jobb, ha mindenki felkészül.

Kos

Makacs, önfejű. A szerelemben is ilyen. Nehéz őt meggyőzni bármiről is, amiről ellentmondó véleménye van. Meg kell várni, hogy ő maga jöjjön rá arra, hogy tévedett. Magának kell rájönnie, hogy szerelembe esett.

 
(Nyitókép: Getty Images/Francesco Carta fotografo)

Ez is érdekelhet Rendkívül kedves csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top