nlc.hu
Horoszkóp

Ígérgető csillagjegyek

Csillagjegyek, akik folyamatosan csak ígérgetnek

Sajnos amit megígérnek, annak a felét sem teljesítik.

Vannak azonban embertípusok, akik mindenre rábólintanak, elvállalnak és megígérnek bármit, csak azért, hogy jó színben tűnjenek fel. Ugyanakkor nem teljesítik az ígéretüket. A következő csillagjegyek hajlamosak ilyen cselekedetekre.

Ígérgető csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntők az ígéretekre egyfajta „valutaként” tekintenek. Gyakran használják az  ígéreteket manipulációra, hogy megszerezzenek valamit, amit akarnak. Nagyon meggyőzően tudnak egyébként ígérgetni, ám sok esetben már ilyenkor pontosan tudják, hogy eszük ágában sincs tartani magukat az ígéreteikhez. Ha pedig nyomást gyakorolnak rájuk, hogy tegyék meg, jellemzően még azokat az ígéreteket sem tartják be, melyeket egyébként szándékukban állt volna.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei rendszerint azért tesznek igen könnyelműen ígéreteket, mert tartanak attól, hogy mások azt hiszik, cserben hagyják őket. Ilyenkor általában még szándékukban is áll betartani az ígéretet, azonban a megvalósításba már ritkábban fognak bele, vagy időközben forgácsolódnak szét az energiáik és félúton feladják, majd menekülőre fogják.

Bika

A Bikák nagyon erősek és határozottak, legalábbis ezt gondolják magukról. Mindenre képesek, bármit el tudnak érni, hiszen a fellépésük mindenkit levesznek a lábáról. Épp ezért tényleg azt gondolják, hogy, amit megígérnek, az úgy is lesz… De ha közben talál valami élvezetesebb elfoglaltságot, akkor már el is felejti, amit ígért.

 
(Nyitókép: Getty Images/Witthaya Prasongsin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top