nlc.hu
Horoszkóp

A Rák 3 legbosszantóbb tulajdonsága

A Rák 3 legbosszantóbb tulajdonsága

Mutatjuk azt a 3 dolgot, amit nem annyira könnyű elviselni egy Rákban.

Sokszor szó volt róla, hogy mindegyik csillagjegynek megvannak a pozitív és negatív tulajdonságai. A Rák jó tulajdonságairól már írtunk, most jöjjenek a rosszak.

Rák legrosszabb tulajdonsága

(Fotó: Getty Images)

Lassú

A Ráknak nem erőssége a szervezettség, ezért elég sokáig tarthatnak nála a dolgok, legyen szó akár egy döntés meghozataláról, vagy egyszerűen az otthonról való elindulásról. A külső szemlélőknek, főleg a tüzesebb temperamentumúaknak, túlontúl lassúnak és körülményesnek tűnhet a folyamat.

Bezárkózó

A Rák a legérzelmesebb csillagjegy, ezért érzékeny is, így szüksége van rá, hogy valahogy megvédhesse magát, erre használja a páncélját. Ha vélt, vagy valós bántás éri és valami rosszulesik neki, egyszerűen visszavonulót fúj és bezárkózik, másokat pedig kizár, ilyenkor lehetetlenség tisztázni vele a dolgokat. És a lassúságból adódóan ez az időszak sokáig is eltarthat.

Múltba révedő

A Rák számára túlontúl fontos minden, ami a múltban történt, legyen szó a pár évvel korábbi emlékeiről, a gyerekkoráról, vagy épp rég letűnt történelmi korokról, amik érdeklik őt. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de sokszor hajlamos akkor is inkább a múltba révedni, amikor valami éppen aktuális fontos dologgal kellene foglalkoznia.

 
(Nyitókép: Getty Images/Vera Kevresan / EyeEm)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top