nlc.hu
Horoszkóp

Vita és a csillagjegyek

Ezekkel a csillagjegyekkel soha ne vitatkozz!

A horoszkóp tanácsa szerint jobban teszed, ha ezekkel a csillagjegyekkel nem állsz le vitatkozni.

Ezek a csillagjegyek különösen értenek a vitatkozáshoz.

Ikrek

Az Ikrek imád győztesen kikerülni csatából. Meggyőződése, hogy a körülöttük lévők számára ő mondja a tutit, még akkor is, ha az adott témában nem is igazán jártas. Túlságosan is kíváncsi típus, mindenről tudnia kell, ami a környezetében történik. Amikor tudomására jut, hogy valami a háta mögött zajlik, leveti a barátságos álarcot, és kibújik belőle a bosszantó énje. Ilyenkor meg se próbálj vitatkozni vele, mert az a legkínosabb helyzethez vezethet.

Vitatkozó csillagjegy

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Hibázni, nos, ez a szó hiányzik az Oroszlán szótárából. Ő a legbüszkébb csillagjegy, nem mellesleg hatalmas az egója, kifejezetten szereti fitogtatni a tudását, és úgy tűnhet, neki mindenben és mindig igaza is van. Mielőtt vitába szállnál vele, jól gondold át a témát, mert nem kapsz második esélyt a nála. Készülj fel, ravasz és okos, nagyon jól forgatja a szavakat. A vita pedig odáig fajulhat, hogy a végén te kérsz tőle bocsánatot, mert vitatkozni mertél vele.

Szűz

A Szűz a maximalista, a tökéletességre törekszik, bármit is csinál, ám igazság szerint néha elrugaszkodik a valóság talajától. Mindig sok mondanivalója van, különösen, ha az érzéseiről  kell beszélnie, ám amint kényelmetlenül kezdi érezni magát, úgy válik egyre utálatosabbá. Kimondottan gyűlöli, ha egy vitából vesztesként távozik, éppen ezért minden eszközt bevet, hogy ő legyen a nyertes. Másfelől meg van róla győződve, hogy mindenkinél mindent jobban tud, így a vita vele olyannak tűnhet, mintha a saját sírodat ásnád.

via

 
(Nyitókép: Getty Imgaes/Westend61)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top