nlc.hu
Horoszkóp

Vigasztaló csilalgjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek a vállán bármikor kisírhatod magad

A most következő négy csillagjegy szülöttei őszintén megértőek és a vigasztaláshoz is értenek.

Halak

A Halak jegy szülöttei empatikus és figyelmes emberek. Nemcsak úgy tesznek, mintha meghallgatnának, hanem valóban odafigyelnek rád és számít nekik, hogyan érzed magad. Halak családtagjaidnál, barátaidnál megértésre, vigaszra találhatsz. Mindemellett tanácsokkal is ellátnak, mindezt azonban úgy, hogy nem helyeznek rád nyomást és nem akarnak rád erőltetni semmit.

Bika

A Bikák ugyan nem szélsőségesen érzelmesek, azonban mégis bátran fordulhatsz hozzájuk olyankor, ha úgy érzed, kisírnád magad valaki vállán. Nem, ők bizony nem fognak együtt sírni veled, ilyen tekintetben képesek „kívül maradni”, azonban higgadtságukkal, stabilitásukkal támaszt nyújtanak neked, illetve működőképes megoldási javaslatokkal is előállnak a legbonyolultabb, legelkeserítőbb helyzetekre is.

Vigasztalás

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok energikus és optimista emberek, akikben azonban sokkal több empátia van, mint amit általában feltételeznek róluk. Ha hozzájuk fordulsz a bánatoddal, bajoddal, figyelmes és törődő vonásaik kerülnek előtérbe. Napfényes személyiségükkel és okos, konstruktív tanácsaikkal felszárítják a könnyeidet és elérik, hogy valóban képes legyél bízni abban, hogy a dolgok hamarosan jóra fordulnak.

Rák

Az érzelmes, gondoskodó Rákok mélyen átérzik szeretteik, barátak gondjait, fájdalmait. Ha sírsz, ők szinte biztosan együtt sírnak veled és mindent megtesznek annak érdekében is, hogy segítsenek rajtad. Nem kell bűntudatot érezned amiatt, hogy a problémáiddal esetleg leterheled őket vagy elrontod a hangulatukat. A vigasztalás ugyanis a gondoskodás egyik formája, ami a jegy szülöttei számára teljesen természetes.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top