nlc.hu
Horoszkóp

Kockázat válllaló csillagjegyek

Ennyire mernek kockáztatni az egyes csillagjegyek

Az a típus vagy, aki biztonságra játszik, aki nem akar nagyon szakítani, inkább mindenkor a kiszámíthatóságra törekszik. Vagy te inkább a középutat keresed?

Kos

A Kos uralkodó bolygója a Mars, amely a bátorság, a kurázsi, a tetterő planétája is. Így nem véletlen, hogy a Kos valójában azt sem tudja, mi az a félelem. Számára minden kockázat kihívást, újabb lehetőséget jelent, amit pedig vétek lenne kihagyni. Minél veszélyesebbnek tűnik egy helyzet, a lehetőség is annál kecsegtetőbb, és annál inkább erősödik az önbizalma is.

Merész csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika egészen más, mint a Kos. Ő a biztonsági játékos, messze elkerüli a veszélyesnek tűnő helyzeteket. Neki a legfontosabb, hogy élvezhesse a munkája gyümölcsét, amit pedig szerinte csak kiszámítható, szorgalmas és következetes munkával lehet elérni.

Ikrek

Az Ikrek valójában nagyon kedveli a kihívásokat, ugyanakkor kellően intelligens ahhoz, hogy pontosan felmérje, mennyire veszélyes kockáztatnia egy-egy helyzetben, és mennyire rohan a vesztébe, ha megteszi. Éppen ezért nagyon ügyesen kikerüli a rizikós helyzeteket, és csak akkor kockáztat, amikor tudja, hogy nem veszíthet.

Rák

A Rák nagyon következetes csillagjegy, viszont a bátorság nem az ő asztala. Ő az óvatosság példaképe, így nem is érti a vakmerő embereket, még a gyerekeit is óvja a veszélytől, nemhogy saját magát. Szóval, ő messze elkerüli a veszélyes szituációkat, inkább mindenkor a biztonságra törekszik.

Oroszlán

Az Oroszlán a bátorság példaképe, nem véletlenül, hiszen uralkodó planétája, a Nap a siker szimbóluma is. Ha kell, ő készen áll, hogy alapjaiban forgassa fel a világot, csak megvalósíthassa a céljait. Hogy bármikor kockáztat? Nem is kérdéses. Ahogyan az sem, hogy jobb ötlet a barátságát keresni, mint az ellenségévé válni.

Szűz

A Szűz valójában teljesen fölösleges dolgokban kockáztat, ezt is csak akkor, ha úgy érzi, az az egyetlen megoldás, hogy megvalósíthassa a célját. Az Ikrekhez hasonlóan az ő uralkodó bolygója is a Merkúr, amely intelligenciával látja őt el, nem mellesleg kellő óvatossággal is a veszélyes helyzetek elkerüléséhez.

(Nyitókép: Aaron Davis / EyeEm/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top