nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az egyéjszakás kalandok

3 csillagjegy, akik nem vállalják be az egyéjszakás kalandokat

Ők a tartós és elkötelezett párkapcsolatok hívei, talán sosem bonyolódnak egyéjszakás kalandokba.

Míg akadnak, akik szívesen kalandoznak, mások talán egyenesen rettegnek az egy éjszakára szóló kapcsolatoktól. A következő csillagjegyek az utóbbiak közé tartoznak, ők általában előbb ismerkednek, aztán bújnak csak ágyba…

Csillagjegyek és az egyéjszakás kalandok

Fotó: Getty Images

Rák

 A Rák intuitív és rendkívül érzékeny csillagjegy. Mély érzelmekkel teli és hosszan tartó kapcsolatokban gondolkodik, szeretteihez nagyon erősen ragaszkodik. Ha érdeklődést mutat irántad, ő biztosan komoly kapcsolatot szeretne veled. Nem fog ágyba bújni veled az első randi után, mert előbb mindent tudni akar rólad, aztán majd talán jöhet a folytatás….

 Skorpió

A Skorpió a hosszú távú kapcsolatok híve. Legyen szó romantikus vagy baráti kapcsolatról, ő szinte biztosan bizalmatlanul tekint rád eleinte. Bármennyire is vonzódik hozzád, kérdezni és kérdezni fog, hogy minél mélyebben ismerhessen meg. Ha akar téged, akkor birtokolni akar, nem mellesleg hihetetlenül féltékeny. Nála az alkalmi kapcsolatok már csak ezért sem jönnek be.

Vízöntő

A Vízöntő intelligens típus, viszont szeret egyedül lenni. Nála könnyen elképzelhető, hogy az első randi előtt a melletted és ellened szóló érveket sorolja magában, miért érdemes vagy éppenséggel nem érdemes járni veled. Idealista típus, nem könnyű megfelelni neki, vágyik a szabadságra, az önállóságra. Mégsem szeretné, ha az éjszaka kellős közepén fognád magad, és hazamennél. Ő is inkább komoly kapcsolatra vágyik.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Jacobs Stock Photography Ltd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top