nlc.hu
Horoszkóp

Házasság és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek nem való a házasság

Ezek a csillagjegyek különösen hajlamosak fejest ugrani a házasságba, aztán pedig a döntésen bánkódni.

Kos

A Kos szinte túlcsordul a szeretettől, nem véletlenül a egyik alapvető célja, hogy találjon valakit, akire a szeretetmennyiségét rázúdíthatja. Amikor randizni kezd valakivel, az számára nem csak egy szimpla találka, hanem a mindent jelenti. Ugyanakkor hajlamos lehet meglehetősen szeleburdin és meggondolatlanul viselkedni a párkapcsolatában annak ellenére, hogy a inkább vacillálóbb csillagjegyek közé tartozik. Néha ezerszer is átgondolja a döntését. A szívügyekben ez a tétovázás nem létezik nála, a szerelemtől szinte elveszti a józan eszét, aztán sajnos csak később eszmél rá a rossz döntésekre, legyen az akár egy elsietett házasság.

Házasság és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek imád randizni, hiszen ez jó alkalom, hogy újabb ismeretségeket köthessen, másfelől számára a szerelem szinte létszükséglet. A randevúk valódi szórakozást, igazán vidám időtöltést jelentenek ennek az önfeledt csillagjegynek. Ő még akkor sem érzi, hogy talán picit vissza kéne vennie a tempóból, amikor a kapcsolat kezd komolyabbá válni. Igazából akkor kezd el idegeskedni, amikor először merül fel az elköteleződés lehetősége. Az Ikrek mottója az „Élj a mának!” lehetne. Ha mégis igent mond a házasságra, előfordulhat, hogy nála az a szerelem oka pillanatnyi vaksága, amelyet idővel hajlamos megbánni.

Mérleg

A Mérleg már az első randevúk során a közös jövőt tervezgeti gondolatban a még alig ismert, de annál szimpatikusabbnak tűnő jelölttel. Uralkodó bolygója, a Vénusz a szerelem, az örök romantika szimbóluma. Nem véletlen, hogy a körülötte élők minden rezdülését követi, hiszen pontosan ilyen romantikus és szeretetteljes az ő a jelleme is. Elsődleges célja, hogy megtalálja az igazit, az igaz szerelmet, ami aztán az esetek többségében sajnos elhamarkodott házasságba torkollhat. Persze az érzelmekből hozott döntését ő is megbánhatja később.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/FotografieLink)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top