nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig előre menekülnek

Ezek a csillagjegyek mindig előre menekülnek

Vannak olyan csillagjegyek, akik azt hiszik, ha elég gyorsan haladnak, egyszerűen képesek lesznek leelőzni a problémáikat és ezzel minden meg is lesz oldva. Mutatjuk, kik ők.

Kos

A Kos folyamatosan robog előre, mindent hatalmas erővel és gyorsasággal csinál, ami fontos számára. Amikor pedig nincs jól, akkor ez az erő és gyorsaság tovább nő, mintha csak versenyt futna a problémáival. Abban reménykedik ilyenkor, hogy egyszer és mindenkorra hátra hagyhatja őket. Pedig lehet, hogy pont az vezetne megoldáshoz, ha kicsit megállna és megvizsgálná, mi okozza a nehézségeket.

Csillagjegyek és a problémák

(Fotó: Getty Images/Eri Miura)

Nyilas

A Nyilas szeret mélyen belemenni a dolgokba és jók a meglátásai, megérzései is. Nem menekül olyan módon a nehézségek elől, mint a Kos, ilyenkor is használja a képességeit. Viszont, amikor már sokadszorra nem sikerül megoldania valamit, hajlamos az „egyszer minden jobb lesz” illúziójába menekülni a jelen megélése helyett.

Vízöntő

A Vízöntő szinte mindent elvet, ami hagyományos és megszokott. Szerinte mindig van egy újabb és modernebb megoldás vagy nézet, hogy szabadabban és jobban mehessenek a dolgok. Ez a hajtóereje, hogy ezeket felkutassa. Egy pillanatra sem áll meg, megy az új, a többiek által nem megszokott dolgok felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top