nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a tradíciók

Csillagjegyek, akik nem bírják elviselni a tradíciókat

Van olyan ismerősöd, aki mindig szembe megy ezekkel? Valószínűleg az alábbi csillagjegyek közül való.

Kos

A Kos erőből és lendületből létezik, és semmit nem szeret, ami ezeket megtöri vagy megállítja. Pont ilyenek a szerinte teljesen felesleges tradíciók, amiknek nem látja az értelmét, és a bürokrácia útvesztője, amiben nem lehet gyorsan és egyszerűen elintézni a dolgokat, mert túl vannak bonyolítva.

Tradíciók és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Skorpió

A Skorpió nem szeret átlagos lenni, ezért kerüli a hagyományos dolgokat. Mindent egy kicsit másképp csinál, mint a többiek, hogy kitűnjön a tömegből. Ezért nem viseli el, ha valamit megpróbálnak rákényszeríteni.

Nyilas

A Nyilas állandóan a magaslatokban jár, különleges kapcsolata van a felsőbb világokkal, és mindez le is köti az érdeklődését, a hagyományok és a bürokrácia útvesztői ezzel szemben olyan dolgok, amik nem érdeklik őt, sőt idegesítik is, mert úgy érzi, ezek megpróbálják visszarántani a földre.

Vízöntő

A Vízöntőnek mindennél többet ér a szabadsága, ezen kívül nagy újító is. Ezért egyáltalán nem szereti a dolgokat a hagyományos módon csinálni. „Minek, ha lehet jobban is?” – teszi fel a kérdést. És tényleg nem érti, hogy a többiek, miért nem így gondolkodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top