nlc.hu
Horoszkóp

Kevésbé romantikus csillagjegyek

Ezekkel a csillagjegyekkel kapcsolatban engedd el a romantikus álmokat!

Ezekkel a csillagjegyekkel kapcsolatban inkább engedd el a romantikus álmokat, nekik ugyanis nem kenyerük a gyertyafény meg a naplementés vízparti séta.

Ezek a csillagjegyek teljesen kivannak a romantikától. Te is közéjük tartozol?

Bak

A Bak a kemény munkában hisz, nem a romantikában. Az élethosszig tartó párkapcsolat, a családi hagyományok rendkívül fontosak és értékesek a számára, ezekben maximálisan hisz, ám szerinte a nagy, mindent elsöprő, lángoló szerelem inkább csak illúzió, mint valóság. Nagyon mélyen tud szeretni, de a romantika nem tartozik az erősségei közé.

Csillagjegyek és a romantika

(Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo)

Szűz

A Szűz szeretne hinni a szerelemben és a romantikában, de ehhez túlzottan is reálisan látja a világot, a párkapcsolatokat. A nagyon romantikus érzelmekkel inkább nem is áltatja magát. Minden igyekezetével a barátaira és a családjára fókuszál, a számára nehezen érthető, körülírhatatlan és megfoghatatlan érzésekbe, mint a romantika nem szívesen fektet energiát.

Ikrek

Az elköteleződésfóbiás Ikreket valójában kirázza a hideg, amikor szóba kerül a nagy szerelem lehetősége. Neki a szerelem, a romantika annyi jelent, mint jól érezni magát a jelen pillanatban. Egyenes típus, őszintén kimondja a véleményét. Annak ellenére, hogy a flörtölésben profi, a szép szavakhoz nagyon is ért, a romantika többi formája meglehetősen távol áll a lelkétől.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top