nlc.hu
Horoszkóp

Rosszfiúk és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek odáig vannak a rossz fiúkért

Ezek a csillagjegyek a csöppet sem könnyű esetekhez vonzódnak.

Kos

A Kos szenvedélyes, és mindig keresi az izgalmakat. Ő az, aki párkapcsolatban tudja csak az életét elképzelni. Emiatt persze biztosan meglepően hangzik, hogy ez a csillagjegy a rossz fiúkhoz vonzódik. Mivel horoszkópja szerint megnyerő és vonzó személyiség, könnyen felhívja magára a másik nem tagjainak figyelmét. Minden érdekli, ami kihívást jelent, márpedig egy olyan férfi, aki felrúgja a szabályokat, különleges izgalmakat tartogat. Amikor a Kos belefárad a felelősségvállalásba, a szabályok követésébe, egy ilyen pasi felcsillantja előtte a kaland lehetőségét. A szerelem ugyanakkor gyorsan véget ér, hiszen a Kos gyorsan felébred az átmeneti kábulatból, és rájön, ez a férfi nem hozzá való. Viszont a kaland az élet élvezetére is ráébreszti.

Horoszkóp és a rosszfiúk

(Fotó: Getty Images/Thomas Barwick)

Oroszlán

Az Oroszlánt is minden érdekli, ami izgalmakat ígér és egészen más, mint a megszokott. A rossz fiúk pedig éppen ilyenek. Nem illenek a megszokott és kiszámítható karakterek közé. Az Oroszlán nő pontosan tudja, hogy kapcsolata csalódással ér véget, mégis vállalja a kockázatot. A randevúkon úgy érzi magát, mintha a legizgalmasabb mozifilmek egyikének főszerepét alakítaná. Neki pedig épp erre a reflektorfényre van a leginkább szüksége. Egy biztos, párjától megkapja a számára oly fontos figyelmet. Eleinte mindenképpen. Amíg a férfi meg nem unja, és nem tüntet ki valaki mást is a figyelmével. Ha az Oroszlán valamit nem tűr el, az a mellőzöttség és a bizonytalanság. Mégis annyira büszke, hogy be nem látná, ezúttal ezúttal is rosszul választott. Aztán a következő alkalommal újra édes, vonzó és persze igazi kihívás egy rossz fiú csábítása, aminek megint nem tud ellenállni…

Nyilas

A Nyilas imádja a kalandokat, bátor és szívesen kockáztat. Ő is kifejezetten vonzónak találja azokat a férfiakat, akikről pontosan tudja, hosszú távon semmit sem remélhet. Mégis olyan párt keres, aki pontosan olyan merész, mint ő maga. Vibráló egyéniségével, függetlenségével könnyedén az ujja köré csavarja a kalandor típusú pasikat. A Nyilas is szívesen flörtöl, szívesen csábít, és nem gondolkodik a következményeken. Azzal egyáltalán nem törődik, hogy összetörik majd a szívét. A jelen pillanatnak él, ezért egyetlen vonzó lehetőséget sem hagy ki. Persze később ő is rájön, hogy a rossz fiúk csak ideig-óráig izgalmasak, és kicsit sem olyan bátrak és nyitottak, mint amennyire megbízhatatlanok és felelőtlenek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top