nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy A típusú személyiség

Ez a 3 csillagjegy A-típusú személyiség

A tökéletességre törekszenek, és képtelenek veszíteni.

Kos

A Kost nem érdekli, ha a külvilág kétségbeesettnek, nevetségesnek látja őt. Akkor is fáradhatatlanul harcol az álmaiért, ha ez a küzdelem talán már túlzottan is izzadságszagúnak érződik – legalábbis a többiek szemében. Könnyen kitűnik a nagyobb tömegből is, hiszen folyton versenyez, ő az, aki mindenkit lehagy a versenyfutásban, de a társasjátékokat is túlzottan komolyan veszi. Nem véletlen, A személyiségtípusnak született, ő az, aki képtelen veszíteni.

A típusú személyiség

Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew

Oroszlán

Az Oroszlán a legnagyobb népszerűségről és hírnévről álmodozik. Meg is tesz mindent, hogy valóra váltsa az álmait. A legkiemelkedőbb, a legismertebb, a legnépszerűbb akar lenni, így attól függően, hová pottyantotta le a gólya, sikeres színész vagy éppenséggel tanár válhat belőle. Nála az a legfontosabb, hogy ő lehessen a hangadó, a környezete legfontosabb személye, és persze rászegeződjön a legtöbb tekintet.

Szűz

A Szűz számára elképzelhetetlen, hogy a rá bízott feladatokat ne tökéletesen tegye le az asztalra. Megrögzött perfekcionista, aki számára a túlóra sem megterhelő, amikor a lehető legjobb munkát kell kiadni a kezéből. Gyakran válik belőle precíz mérnök vagy a tökéletességet hajszoló táncművész. Hogy valóban boldog-e ebben a túlfeszített szerepben, csak ő tudhatja. Mégsem tehet róla, hiszen a személyisége ösztönzi őt a maximalizmusra. Képtelen megelégedni a legjobbal, neki csak a tökéletes elfogadható.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top