nlc.hu
Horoszkóp

Randizás a Nyilassal

Ezt tudnod kell, ha Nyilassal randizol

Horoszkópja szerint a Nyilas számos vonzó és persze kevésbé vonzó tulajdonsággal rendelkezik.

A Nyilas kiszámíthatatlan és gyakran követhetetlen, mert nem állítható róla, hogy következetes típus lenne. Ettől még persze kifejezetten izgalmas személyiség.

Nyilas következetlen

A Nyilast az elmúlt héten még egy új számítógépes program izgatta, ma már könnyen lehet, hogy a kaktuszok gondozása érdekli. Kiszámíthatatlan és gyakran követhetetlen, mert nem állítható róla, hogy következetes típus lenne. Ettől még persze kifejezetten izgalmas személyiség. Ha Nyilassal randizol, ne lepődj meg, ha a találkozóra egészen máshol vagy más formában kerül sor, mint ahogy megbeszéltétek.

A Nyilas vicces

Kétségtelen, imádja a mókát, a vicceket. Hogy a randin sokat fogsz nevetni, az egészen biztos. Nem árt, ha veszed a humorát, mert az lehet kissé fanyar is, de nagyon találó. Azzal pedig biztosan jó pontot szerzel nála, ha humoros előadásra váltasz jegyet.

A Nyilas makacs 

Előfordul nála, hogy köti az ebet a karóhoz. És könnyen lehet, hogy mikor randira vagy vacsorázni invitálod, közli, még dolgozik, utána meg tévézne inkább az otthonában. Nem tudsz semmit sem ráerőltetni, amit önszántából nem akar megtenni. Horoszkópja szerint a Nyilas szeret egyedül lenni. Ha épp nincs kedve találkozni veled, még nem jelenti azt, hogy ne érdekelnéd, egyszerűen csak erős a szabadság- és függetlenségi vágya, és azt teszi, amihez akkor éppen kedve szottyan.

Nyilas csillagjeggyel randizni

Fotó: Getty Images/Crispin la valiente

A Nyilas nem mindig foglalkozik a külsejével

Előfordulhat nála, nincs kedve különösebben kicsinosítani magát, vagy slamposan érkezik a randevúra. A külsőségek nem igazán izgatják, őt a belső kisugárzás fogja meg. Lehet, kicsit kínosan érzed magad, ha az elegáns étterembe farmerben érkezik, de ő ilyen. Magasról tesz az elvárásokra, a konvenciókra. Azért persze arra is akad példa, hogy kifogástalan a megjelenése.

A Nyilas lelép, ha úgy érzi, nem szereted

Ha úgy érzi, már nem szereted, nem marad melletted. Akkor sem marad a párkapcsolatban, ha korlátozod, ha nem fogadod el a stílusát. A Nyilas megérzései nagyon erősek, nem tudod becsapni. Ha alábbhagy az érdeklődésed, nem fog esdekelni a kegyeidért, a figyelmedért. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top