nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy gond nélkül kitöröl az életéből

Ez a 3 csillagjegy gond nélkül kitöröl az életéből

Ezeknek a csillagjegyeknek amilyen nehéz elnyerni a bizalmát, pontosan olyan könnyű elveszíteni azt.

Az egyik pillanatban még a legjobb barát, a másik pillanatban tudomást sem akar venni rólad. Ismerős a szitu? Néhány csillagjegy bizony a legkisebb érzelem nélkül képes kitenni a többieket az életéből, néha minden különösebb ok nélkül is.

Csillagjegyek, akik törölnek az életükből

(Fotó: Getty Images/Rafa Elias)

Kos

Ha közel enged magához a Kos, akkor is naivság volna azt gondolnod, hogy a kapcsolat mostantól örökre ilyen is marad. Bármilyen fordulat előállhat, s ő nem rest megszakítani veled mindent egyik pillanatról a másikra. Neki ugyanis nincs ínyére, hogy elkényelmesedett barátok, kollégák, társak hátráltassák mindenben. Éppen ezért, ha mellette akarsz maradni, mindennap komoly erőfeszítéseket kell érte tenned.

Bika

A Bikával alapvetően nagyon könnyű kijönni, hiszen nagyon szereti, ha barátok és a családtagok veszik őt körbe. Ha közel kerülsz hozzá, számolnod kell azzal is, hogy a többiekhez képest jóval nagyobb elvárásokat támaszt veled szemben. Számos esélyt kapsz tőle, ám ha azt látja, hogy nem igazán kötelezed el magad mellette, netán a lojalitásban bizonytalan, akkor nem pazarolja rád többet a drága idejét.

Oroszlán

Szórakoztató az Oroszlán társasága, és ő kifejezetten szereti is mindig új emberekkel körbevenni magát. Ám amint úgy érzi, hogy versenytársat jelentesz számára, igyekszik megszabadulni tőled. Nem szívesen lát a környezetében olyan barátot, kollégát, aki elhomályosíthatja csillogását, aki mellett hátrányban érzi magát. Neki olyan partnerekre van szüksége, akik mellett csilloghat, és a legjobb lehet.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top