nlc.hu
Horoszkóp

Így találd meg a boldogságot a horoszkóp szerint

Így találd meg a boldogságot a horoszkóp szerint

A csillagjegyek más és más tulajdonságokkal rendelkeznek.

Te mitől érzed magad igazán a fellegekben, mi az, ami igazán boldoggá tesz?

Kos (március 20. – április 19.)

Ismerd meg magad!

Kos jegyűként ambiciózus, céltudatos, energikus típus vagy. Amikor nem találod a helyed, amikor nem éred el a céljaidat, nagyon el tudsz keseredni. Kihívásokra és az álmaid megvalósítására van a legnagyobb szükséged, ez tesz téged igazán boldoggá az életedben, és mindehhez az is nagyon fontos, hogy megtudhasd, megértsd, ki is vagy valójában. Próbálj lassítani, még ha nem is egyszerű, és figyelj a lelked hangjára. Így hallhatod meg a választ. Mindig egyetlen célt tűzz magad elé, és amikor azt elérted, akkor jöhet a következő, így nem forgácsolod szét az energiáidat. 

A Bika (április 19. – május 20.)

Erősítsd az önbecsülésedet!

Bika jegyűként, amikor nem érzed magad elég jónak, nem becsülöd, nem értékeled magad, akkor csúszik ki a talaj a lábad alól. Anyagi és érzelmi biztonság nélkül is elveszettnek érzed magad. Szereted a szépséget, a minőségi életet. A testedre különösen oda kellene figyelned, arra is, mit és mennyit eszel, iszol. Nem véletlen, hogy torokproblémákkal küzdesz, ki kellene mondanod, amit gondolsz, nem magadba fojtani a béke kedvéért. Add mindenkor önmagad, és hidd el végre, hogy értékes, szeretetre méltó ember vagy. 

Csillagjegyek és a boldogság

(Fotó: Getty Images/Flashpop)

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Beszélgess kötöttségek nélkül!

Ikrek jegyűként attól leszel a leginkább boldogtalan, amikor nincs kivel beszélgetned, amikor nem tudod megosztani a gondolataidat. Arra van a legnagyobb szükséged, hogy szabadon kifejezhesd az érzéseidet szavakkal. A kommunikáció a legjobb barátod. Csillagjegyed született szónok, ezért az tesz igazán boldoggá, amikor beszélhetsz, kimondhatsz kötöttségek nélkül mindent, amit érzel, amit gondolsz, és ehhez olyan társat találsz, aki meghallgat.

A Rák (június 21. – július 22.)

Nyisd meg a szíved!

Rák jegyűként érzelmi biztonság és kényelmes otthon nélkül boldogtalannak érzed magad. Egy otthon, amit a magadénak érezhetsz, egy hely, ahol szabadjára engedheted az érzéseidet, ahol pároddal és a gyermekeiddel élhetsz együtt, azokkal, akik megértenek és igazán szeretnek téged. Ez a menedék adja csillagjegyednek a teljességet, az örömet, a határtalan boldogságot. A család és az otthonod mindennél fontosabb a számodra. Gondoskodásoddal, figyelmességeddel meg is teszel mindent, hogy ők is boldogok lehessenek veled.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Bátran mutasd meg magad!

Oroszlán jegyűként sosem éreznéd magad jól, ha eltipornák a büszkeségedet. A büszkeség nálad cél, hogy megvalósíthass mindent, ami mélyen belül is büszkeséggel tölthet el. Jólesően melengeti a szíved, amikor figyelnek rád, amikor tisztelnek, és amikor te lehetsz a társaságod középpontja. Uralkodó bolygód a Nap, ezért a fény, a kitüntetett figyelem és a szeretet érzése mindennél fontosabb számodra. Akkor érzed magad igazán elemedben, amikor tudod, hogy fontos vagy, hogy szeretnek és elismernek, és a körülötted élők rád és a teljesítményedre is büszkék.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szeresd és fogadd el önmagad!

Szűz jegyűként a bevált és megszokott dolgaid, teendőid nélkül elveszettnek érzed magad. Rendkívül odaadó és gondoskodó típus vagy, aki hajlamos lehet Teréz anyaként csak a többiekre figyelni, miközben a saját igényeidről megfeledkezel. Márpedig akkor leszel igazán boldog, ha önmagaddal is törődsz, ha elfogadod és szereted magadat. Mindenkor a tökéletesre törekszel, de akkor leszel a leghatékonyabb a munkádban és a magánéletedben is, ha önmagadra figyelsz először. A szeretteidnek is többet adsz azzal, amikor jól érzed magad, amikor boldognak látnak.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hozd egyensúlyba az energiákat!

Mérleg jegyűként a boldogtalan párkapcsolat számodra egyet jelent a boldogtalan élettel. Párkapcsolat és barátok nélkül létezni sem tudnál. A szerelem és a házasság a legfontosabb értékeid. Az életed olyan, mint egy libikóka, hol fent, hol lent vagy. Boldogságodhoz a legfontosabb ezért, hogy próbáld minél inkább kiegyensúlyozni a mérleg két oldalát. Munkádban, a magánéletedben és a baráti kapcsolataidban is törekedj az egyensúlyra, mert így érezheted magad igazán jól, így érheted el a vágyott harmóniát az életedben. Nem könnyű döntened sem, sokat hezitálsz, figyelj ezért is a szíved hangjára.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Bízd magad az érzéseidre!

Skorpió jegyűként akkor lennél a legboldogtalanabb, ha eltűnne belőled a szenvedély. Amikor lelkesedés nélkül végzed a munkád, és a párkapcsolatodban sem érzed, hogy dobban a szíved, akkor veszítettél el mindent. Elpusztíthatatlan vagy, aki a legmélyebb pontról is képes újra talpra állni. Megrázod magad, és újult erővel indulsz a céljaid felé. Amikor tele vagy szenvedéllyel, akkor vagy a legtitokzatosabb, a legrejtélyesebb és a legvonzóbb. És persze ilyenkor érzed magad a legboldogabbnak is. Tetterős, céltudatos, ambiciózus és mélyen érző, rendkívül szenvedélyes típus vagy.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Ne hagyd abba a tanulást!

Nyilas jegyűként, amikor nem tanulhatsz valami újat, valami igazán izgalmasat, nincs lehetőséged új helyeket felfedezni, egészen magad alá kerülsz. Szükséged van mindenkor az inspirációra, és önmagadban is hinned kell. Ne engedd meg magadnak az öntelt viselkedést. Uralkodó bolygód, a Jupiter különleges tehetséggel ruházott fel, megkaptad, hogy elérhess mindent, amire igazán vágysz. Ehhez fejleszd magad, folytasd a tanulást egész életedben. Maradj kíváncsi és optimista, gyűjtsd az ismereteket, és persze válj felnőtté, vállald a felelősséget, a valódi boldogságod felé ezen az ösvényen vezet az utad.

A Bak (december 22. – január 19.)

Soha ne add fel!

Bak jegyűként igazán nagy terveket szövögetsz, ezért célok és megvalósítások nélkül úgy érzed, fabatkát sem ér az életed. A legmagasabb hegyekre vágysz, a legmagasabb csúcsokat szeretnéd meghódítani. Hogy hogyan éred el a célod, valójában nem lényeges, az eredményt, a sikert látod magad előtt. És amikor eléred és megvalósítod, akkor érzed az igazi melegséget a szívedben – legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról. Ne add fel az álmaidat, szívósságodnak, kitartásodnak, elképesztő erődnek köszönhetően a legnehezebb akadályokat is képes lehetsz legyőzni.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ápold a kapcsolataidat!

Vízöntő jegyűként a magánytól szenvedsz a leginkább. Nagyon barátságos és társaságkedvelő típus vagy, ezért önmagában már az elszigetelődés gondolata is megrémíthet. Viszont ha az időd nagy részét a számítógép előtt töltöd, ne lepődj meg, ha egy idő után megfeledkeznek rólad a szeretteid. Állj fel és lépj ki a virtuális világból, a személyes kapcsolatok ugyanis sokkal fontosabbak a közösségi oldalaknál. Magad is pontosan tudod, hiszen tapasztalod, mennyire boldoggá tesz egy vidám hangulatú összejövetel vagy egy kirándulás a családdal. Ápold a kapcsolataidat, így leszel igazán boldog.

A Halak (február 19. – március 20.)

Ismerd fel a tudásodat!

Halak jegyűként akkor lehetsz a leginkább boldogtalan, amikor elveszíted a bizalmat önmagadban, amikor nem hallgatsz az intuíciódra, elveszel az érzéseid tengerében. Szinte már akkor tudod, mire gondol a társad, mielőtt még kimondta volna. Elképesztő erővel rendelkezel, hiszen mindenkinél jobban tudsz kapcsolódni a nem látható világhoz. Az érzéseid mélyek és erősek, könnyen inspirálódsz, elképesztő kreativitással és fantáziával rendelkezel. Különleges adottságaidat, a tudásodat ismerd fel és használd mindenkor. Próbálj megbízni önmagadban, ez a kulcsa ugyanis a boldogságodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top