nlc.hu
Horoszkóp

Ezért tökéletes társ a Bak

Ezért tökéletes társ a Bak

Nagyon szorgalmas és kiváló munkaerő, de a párkapcsolatban, a szerelemben fantasztikus társ is a Bak.

Felelősségteljes, kiváló az önuralma, rendkívül okos és racionálisan gondolkodó, gyakorlatias, nem mellesleg bámulatosan bánik az idejével.

A megbízhatóság példaképe

A Bak mindenkor megtartja az ígéretét, és nem is vállal magára olyan felelősséget, amivel nem képes megbirkózni. Ő a kőszikla, ami egy kapcsolat alapzata lehet: erős, és komolyan veszi a feladatait, minden körülmények között lehet rá számítani.

Törődő társ

A törődés minden normális emberi kapcsolat alapja. Ha arra vágysz, hogy a partneredet őszintén érdekelje, mi van veled, hogy tudja, szükséged van rá, a Bak a te embered. Amikor szeret, mindent megtesz érted. Mindegy, milyen élethelyzetben vagy éppen, ő stabilan ott lesz melletted.

Ezért jó társ a Bak

Fotó: Getty Images/Crispin la valiente

Nagyon toleráns

Néha úgy tűnik, a Baknak acélból vannak az idegei. Vele szinte lehetetlen veszekedni, annyira nyugodt típus. Hihetetlenül képes uralni az érzelmeit, a dühét, ő aligha fogja elveszíteni a fejét.

Nem fél az elköteleződéstől

Nincs kapcsolat elköteleződés nélkül, a Bak pedig az a csillagjegy, aki komolyan veszik ezt a tézist, bár tény, hogy megválogatja, kinek adja oda a szívét. Ő sosem játszik, mert az szerinte csak időpocsékolás. Olyan párra vágyik, aki ugyanannyira készen áll, ugyanolyan érett, mint ő maga.

Fontos az érzelmi stabilitás

A Bakot nagyon nehéz kihozni a sodrából, ezért sokan úgy gondolják, nincsenek is érzései. Tény, hogy nem szereti a drámát, és ha lehet, elkerüli, de ez csak azt jelenti, hogy nagyon mély érzésű, és fontos neki az érzelmi stabilitás.

Támogatja a partnerét

Ha törik, ha szakad, a Bak mindig melletted áll, mert ez természetéből fakad. Az egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy azt szeretné, ha sikeres lehetnél mindabban, amit célul tűzöl magad elé.

Lehet rá számítani

Ha bajba kerülsz, vagy csak van egy fontos esemény, ahol számítasz a jelenlétére, biztosan nem fogsz csalódni benne. Amikor csak szükséged van rá, Bak társad melletted áll.

Kedves és barátságos

Sokan azt gondolják, a Bak hideg és távolságtartó, aki nem képes a társas kapcsolatokra. Ez óriási tévedés. Igazából nagyon is kedves és barátságos típus, aki soha nem bántaná meg azokat, akiket igazán szeret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top