nlc.hu
Horoszkóp

Színes őszi randik

Ezek a legszínesebb őszi randik a horoszkóp szerint

A csillagjegyeket más és más dolgok érdeklik, ezért más és más randevúban is gondolkoznak.

Kos

A Kos nagyon szereti a kihívásokat. Az ideális randi biztosan fölkelti a kíváncsiságát, igénybe veszi az állóképességét, levezeti az energiáit. A friss levegőt imádja, ezért a gyönyörű őszi napsütésben tett hegymászásnál semmi sem deríti őt jobb kedvre.

Bika

A Bika az élvezetek híve. Imád enni, imádja a finom borokat is. Éppen ezért semmivel sem lephetnéd meg őt jobban, mint egy különleges őszi szőlőszürettel. Nemcsak a mustot fogja kortyolgatni, a munkában is nagyon szívesen részt vesz majd. Az izgalmas randit pedig sosem felejti el.

Ikrek

Az Ikrek vidám és nagyon társaságkedvelő típus. Az otthonücsörgést nem szereti, akkor érzi a legjobban magát, amikor mehet. A legizgalmasabb randi számára, amikor önfeledten szórakozhat és beszélgethet. Jobb helyre nem is vihetnéd, mint egy jó kis októberi bor- vagy sörfesztiválra. 

Horoszkóp és az őszi randik

Fotó: Getty Images/Mike Brinson

Rák

A Rák nagyon ügyesen elboldogul a konyhában. Szívesen főzőcskézik, és nagyon finom süteményeket süt. A legérzékibb randi mindenképpen valamilyen közös főzés lehet. Miért is ne próbálnátok ki például egy almás pités főzőtanfolyamot? Imádni fogja – a pitét is.

Oroszlán

Az Oroszlán mindent imád, ahol csilloghat, ahol megmutathatja magát. A kísértettörténeket pedig különösen szereti. Így halloweenhez közeledve keresve sem találnál ideálisabb randihelyszínt, mint egy „félelmetes” halloween-bulit. Öltözzetek jelmezbe, és rémisztgessetek.

Szűz

Bármilyen furcsán is hangzik, a Szűz szeret rettegni. Imádja a horrorfilmeket, pedig közben sokszor még a szemét is eltakarja félelmében. Persze nagyon is logikus és analitikus fejével pontosan tudja, a történet nem valódi, csupán a forgatókönyvírók fejéből pattant ki. Ezért csöppet nem veszi komolyan a rettegést, a randit viszont annál inkább.

Mérleg

A Mérleg romantikus típus. Nagyon szívesen tölti az idejét a szabadban, az őszi napsütést sosem hagyná ki. Az is biztos, a randi számára nem a négy falat jelenti, akkor boldog, ha mehet, ha teleszívhatja a tüdejét a friss levegővel. Vidd el őt egy almaszüretre, és nem is okozhatnál neki nagyobb örömet.

Skorpió

A Skorpió is nagyon szereti a kihívásokat, az izgalmat és a rettegést sem hagyná ki. Nem is tudnál izgalmasabb randit kitalálni, mint megtalálni a kiutat a kukoricatábla labirintusából. Emlékezetes lesz a számára, imádni fog a kreativitásodért.

Nyilas

A Nyilas rajong az utazásért. Amikor csak teheti, autóba ül és nekiindul az ismeretlennek. Ha igazán a kedvében szeretnél járni, mindenképpen utazásos randiban érdemes gondolkodnod. Mi lenne, ha végigvinnéd őt a legromantikusabb erdei útvonalakon. Talán még a kormányt is átadhatod neki.

Bak

A Bak szorgalmas és nagyon céltudatos csillagjegy. Neki a kikapcsolódást is a munka jelenti. Tiszteli és ápolja a hagyományokat. Éppen ezért őt egy hagyományos randival lepheted meg a leginkább. Olyan programmal, amit évről évre ünnepelnek, mint például halloween idején a sütőtökfesztivál. Még jobb, ha szedni, sőt faragni is lehet a tököt.

Vízöntő

A Vízöntő igazi ínyenc, nem mellesleg nagyon társaságkedvelő. Miért is ne ötvözhetnéd a kettőt és hoznál össze egy olyan izgalmas randit, ahol ugyan nem kettesben töltitek az időt, a hangulat, a jókedv viszont annál ragyogóbb. Hívd meg a barátait, az izgalmas beszélgetések közben pedig kortyolgassatok isteni mézes-almás cidert.

Halak

A Halak imádja a vizet. Az őszi hajókázás vagy csónakázás olyan varázslatos randi lehet, amitől még a lélegzete is eláll majd. A folyó fölött átívelő romantikus hídon is szívesen sétálgat. Nyugalomra vágyó lelkének semmivel sem okozhatnál nagyobb örömet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top