nlc.hu
Horoszkóp

Szerelem ősszel és a csilagjegyek

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem ősszel

Szívügyekben ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz az ősz.

Az ősz ezeknek a csillagjegyeknek kétségtelenül pozitív fordulatot tartogat a szerelemben, a párkapcsolatban.

Bika

Bika jegyűként uralkodó bolygódnak, a Vénusznak köszönhetően a romantika biztosan nem kerül el. Vadítónak tűnsz mások szemében, szinte mágnesként vonzod magadhoz a körülötted lévőket, akik nem tudnak ellenállni csábító külsődnek és kisugárzásodnak. Ne habozz, élvezd ki minden percét ennek a csodás időszaknak.

Szerelem és az ősz

Fotó: Getty Images/Westend61

Rák

Rák jegyűként ne lepődj meg, ha most rajtad a világ szeme. Elképzelhető, hogy a kedvenc szórakozóhelyed szexi koktélkeverője dobogtatja meg a szíved, vagy a kávézód bárosa, netán a jógaórán botlasz bele valakibe. Lehet, most szó szerint is. Felkészültél a szerelemre?

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a szerelem és az élvezetek bolygója téged sem hagy most érzelmek nélkül. Romantikát, flörtöket, boldogságot hoz magával, hogy csak pár dolgot említsünk. De akár kockázatos szerelmi kalanddal lep meg az ősz, akár lassú táncot lejtesz a jövőbeni lelki társaddal, a bolygók támogatására bátran számíthatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top