nlc.hu
Horoszkóp

Előző élet és a horoszkóp

Kíváncsi vagy, mi lehettél előző életedben? A horoszkóp választ ad

Hogy mi lehettél az előző életedben? Vajon mi minden történt veled? A horoszkóp fellebbenti a fátylat.

Kos

Kos jegyűként az előző életedben érzelmileg megbízhatatlan voltál, erősen függtél másoktól. Nem véletlenül kaptál a mostani inkarnációdhoz kezdeményezőképességet, s erőt. Nagyon ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, mindahhoz, amire igazán szükséget érzel, hogy megtalálhasd önmagadat, a saját személyiségedet. Arra mindenképpen figyelned kell, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára, a túlzott függetlenség és az ego csapdájába. Legyél kitartó, erősítsd a hitet, az önbizalmat, hiszen ez a legfontosabb mostani inkarnációdban.

Bika

Bika jegyűként érzelmileg bizonytalan és túlzottan heves lehettél az előző életedben. Nagyon sokat szenvedtél, tele voltál félelmekkel és túlzott, csillapíthatatlan szenvedéllyel. A jelen élet a megnyugvásra, a stabilitásra kínál lehetőséget. A megbízhatóság, az állandóság, a kitartó munka, a gyakorlatiasság megtapasztalása mostani életed legfőbb értéke és feladata. Engedd meg magadnak a spirituális fejlődést, legyél meggondolt, amit pedig elfelejtettél megtanulni a múltban – mint elkötelezettség, hűség, kitartás –, arra újabb lehetőséget kapsz.

Lélekvándorlás és a csillagjegyek

Fotó: Sarayut Thaneerat / EyeEm/Getty Images

Ikrek

Ikrek jegyűként az előző élet legnagyobb problémáját a szegényes kommunikáció jelentette. Mostani életed nem véletlenül kínál számtalan lehetőséget, hogy megtapasztalhasd, mennyire fontos szavakkal kifejezned az érzelmeket a többiek felé. Az is nagyon fontos, hogy megértsd mások érzelmeit, megélhesd a valódi harmóniát a mostani életben. Korábban túlzott kötöttségben éltél, vagy túlzottan eltávolodtál másoktól, most pontosan az a feladat, hogy az érzelmekért vállald a felelősséget, és megfelelően közvetítsd azokat.

Rák

Rák jegyűként a  mostani élet legfontosabb feladata, hogy elkötelezd magad, és legyél kitartó, kerüld a felületességet, az érzelmi bizonytalanságot, amit előző életedből hoztál magaddal. Erősítsd a lelked, támogasd a körülötted élőket, s mindenekelőtt gondolj magadra is. Nem számít a külsőség, csak az, hogy belül éld meg a nyugalmat, a biztonságot, és megérthesd a családi kapcsolatokat. Nem véletlen, hogy a szülők épp oly fontosak számodra, mint a gyerekek. Legyél gondoskodó és figyelmes a többiekkel, de közben ne feledkezz a saját igényeidről sem.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként már megtanultál pártatlanul szeretni az előző inkarnációdban. Jó, ha erről most sem feledkezel el. Mostani életed legnagyobb feladata, hogy megtanulj feltételek nélkül is szeretni. Megvan benned a gyermeki képesség, hogy felismerd a valódi örömet valójában bármiben, de leginkább akkor, ha mások figyelnek rád. Ne borulj ki, amikor nem mutatnak irántad a többiek annyi figyelmet és tiszteletet, amennyit elvárnál. Épp az a leckéd, hogy mások dicsérete, folyamatos visszaigazolása nélkül is minél magabiztosabb lehess, és becsüld magadat.

Szűz

Szűz jegyűként a mostani életed legfontosabb feladata a megfelelő választás, és azt tedd, ami igazán örömet okoz neked. Az érzelmeket szinte tégláról, téglára építsd fel magadban. Meg kell tanulnod egyedül is boldogulni, hogy ne másokra támaszkodj, hanem bízz a képességeidben, és elfogadd magadat feltételek nélkül a hibákkal, erényekkel együtt. A bűntudat érzése az előző életedből származik, amitől szabadítsd meg a lelked minél előbb. Törődj a többi emberrel, a sorsukkal és próbálj segíteni, amikor csak teheted.

Mérleg

Mérleg jegyűként előző életedben nagyon sok problémád akadt, hogy dűlőre, egyezségre juss másokkal, legfőképp a másik nem képviselőivel. Nem véletlenül félsz és tartasz kicsit az érzelmektől a mostani reinkarnációdban is. Hajlamos lehetsz mélyen elfojtani, elrejteni az érzéseket, nem mindig tudsz együttműködni a többiekkel, és a bizalom sem az erősséged. Számtalan lehetőséget kínál az élet, hogy ezeket a mintákat kijavítsd. Szerelmekre, széles baráti körre és olyan emberek társaságára találhatsz, akik harmóniát, egyensúly csempésznek az életedbe.

Skorpió

Skorpió jegyűként óriási érzelmeket és különleges intuíciót kaptál az élettől, ami valójában alap a boldogsághoz. Megérzéseid segítenek, hogy a megfelelő úton haladj az életedben és beteljesíthesd a sorsodat, eleget tegyél a kihívásoknak. Alaptalan félelmeket, fájdalmat, szenvedést hoztál az előző életből, elveszítettél valakit, akit nagyon szerettél. Pontosan emiatt lehetsz hajlamos a szélsőséges ragaszkodáshoz, mind a szerelmedhez, mind a barátságban, de ezért is lehetsz nagyon bizalmatlan és gyanakvó. Nem akarod magad ismét megégetni.

Nyilas

Nyilas jegyűként mostani életed legfontosabb feladata, hogy a felhagyj az előítéletekkel, rugalmasságot tanulj, és ismerd fel személyiséged új oldalát, a függetlenséget, a szabadságot. Tolerálnod kell ugyanakkor a többiek érzéseit, s miközben haladsz a magad útján, nagyon fontos feladatod, hogy másokat is ráébressz minderre. Nem véletlenül szeretsz annyira utazni, világot látni, hiszen az új kultúrák, szokások és emberek megismerésével egyre kevesebb benned az előítélet, és az elfogadás érzése ébred fel benned.

Bak

Bak jegyűként az előző élet tapasztalata okozza az ellentéteidet a hatalommal. Ezért nem viseled jól, amikor mások korlátozni, ellenőrizni akarnak téged, de a gyengeség jeleként érzékeled a másokhoz való kötődést. A jelen életben tanuld meg kezelni a hatalmat, legyél minél következetesebb, és vállald a felelősséget önmagadért és a környezetedben élőkért is. Ez az élet a nyugalmat, a stabilitást, a biztonságot, a fegyelmezettséget kínálja neked. Élj vele, hiszen ez a tanulandó leckéd. S közben próbálj a munka és a magánélet egyensúlyára is figyelni.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként előző életedben nagyon féltékeny és irigy típus lehettél. Birtokolni akartál mindent és mindenkit. A mostani élet legnagyobb kihívása, hogy szabadulj meg ezektől a negatív érzelmektől. Felejtsd el a szeretet szabályait, hiszen ilyesmi nem létezik. Szabadságot kell adnod önmagadnak és persze másoknak is. Nagyon fontos feladat, hogy ápold a baráti kapcsolatokat, legyél nagylelkű, türelmes, segítőkész és emberséges. Csak így oldhatod fel az előző életek karmáját.

Halak

Halak jegyűként előző életedben nem tudtad, hogyan éld meg a valódi érzéseket, de időt sem adtál, hogy mélyen elkötelezd magad valaki mellett. Mostani életedben az intuíció rendkívül kifinomult, számos lehetőséget kapsz, hogy az érzéseket megéld, és megtanulj másoknak is érzelmeket adni. Ehhez fejlődnöd kell természetesen, de épp ez a jelen inkarnáció legfontosabb feladata. Arra is rá kell ébredned, hogy mindenki az Egy apró részlete, mindenki Istentől való. Ezzel a tudással felvértezve építsd fel a mostani életedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top