nlc.hu
Horoszkóp

Ezt hozza 2023-ban a Nyúl éve

Ezt hozza 2023-ban a Nyúl éve

Nézd meg, mire számíthatsz!

A kínai asztrológiában tizenkét jegy van, éppen úgy, mint az egyiptomiban, és nevüket tizenkét állatról kapták. A legenda szerint a névadás úgy történt, hogy az egyik kínai újév alkalmával Buddha magához hívta királyságának minden állatát, de csak tizenkettő jelent meg. Elsőként érkezett a patkány, őt követte a bivaly, majd jöttek a többiek: a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya, végül a disznó. Buddha úgy határozott, hogy mindegyik állatról elnevez egy-egy évet, és az emberek a születési évüknek megfelelő állat „személyiségjegyeit” fogják megörökölni. 2023 a Nyúl éve lesz!

Nyúl éve 2023

Fotó: Getty Images/Nadiia Lepekha

Általánosságban a Nyúl évéről

Nagyobb figyelmet kap a kultúra, fantasztikus előadások élvezői lehetünk, és sokkal fogékonyabbá válunk a szépség és a szerelem iránt, mint máskor. A családi kapcsolatok közül érdekes módon lesz, amely már a szakadék szélén táncolt, de új erőre kap, míg lesz, amelynek lejárt az ideje, és nem folytatják tovább.

A sikeres lehetőségek éve

A munka vagy a tanulás terén kiemelkedő időszakra számíthatsz. Sikereid nagyban függnek attól, hogyan viszonyulsz, hogyan alkalmazkodsz másokhoz. A munkában hamar felbukkan a vonzó lehetőség, meg kell ragadnod. Kedvteléseid, hobbijaid nagyon sok örömet szereznek, nem kíméled idődet és erődet, hogy ezeket tökéletesítsd, és ebből még hasznod is származhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top