nlc.hu
Horoszkóp

Ezért választják inkább a magányt a föld jegyűek

Ezért választják inkább a magányt a föld jegyűek

A spirituális vezetők szerint először magunkban kell megtalálni a teljességet, de ez nem olyan egyszerű.

Ha föld jegyű barátaid magánytól szenvednek, most segítségükre lehetsz ezzel az iránymutatással. Először egyedül érezzék magukat hiánytalanul jól, utána pedig jöhet az édes kettes is.

Bika

Sokkal érzelmesebb az utóbbi időben, még a kezdetleges románcok vége is őrült szívfájdalommal sújtja. Teljesen kimerült a sok csalódástól, és úgy dönt, egy darabig felhagy a nagy szerelem ábrándjának kergetésével. Ennél több fájdalmat már nem tud elviselni. Töltekezésre van szüksége, és hogy a padlón heverő önbizalma egy kicsit megnövekedjen. Sajnos ez az állapot tökéletesen alkalmas arra, hogy kihasználják.  Amíg nem tér vissza az erős, magabiztos énje, egy újabb rossz kapcsolat csak még jobban a földbe döngöli őt.

Földjegyű csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Szűz

Iszonyatosan elfoglalt mostanság a Szűz. Tele van tervekkel. Állandóan a céljairól és a feladatairól beszél. És közben panaszkodik, hogy nem talál magának társat. De nem azért, mert ne akadna jelentkező: hanem mert annyira elfoglalt, hogy semmi másra nem jut ideje a munkán, önmegvalósításon kívül. Arra sem, hogy észrevegye, ha a szerelem épp az ajtaján kopogtat. Ha tényleg szeretne társat találni, meg kell tanulnia, hogy másra is lehet koncentrálni az életben: nem csak a karrierjére és a tennivalókra. Ha sikerül az életét felosztania a munka és a magánélet közt, a következő projektje már csak a szerelem lehet.

Bak

A Bak igazán kételkedővé vált. Lenézően beszél az „igaz szerelem” létezéséről, és folyton gúnyos megjegyzéseket tesz, ha környezetében valaki éppen „megtalálta élete szerelmét”. Kiábrándult a hitéből, hogy van valahol a világon egy lelki társa. És nevetségesnek tartja, ha valaki a sors kezét, vagy a végzet hatalmát emlegeti. Így aztán végképp nem érzi úgy, hogy bármi értelme is volna számára, hogy lépéseket tegyen a párkeresés rögös útján. Az igazság az, hogy a Bak soha nem is kereste a szerelmet, inkább a kapcsolatokkal járó szórakozást, kényelmet és az örömöket. Nem csoda, hogy kiábrándult. Időre van szüksége, hogy tisztázza magában, mit is szeretne valójában, és utána elindulhat, hogy megkeresse azt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top