nlc.hu
Horoszkóp

Sikeres csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy a legsikeresebb

A legsikeresebb csillagjegyek is megdolgoztak mindazért, amijük van.

Oroszlán

Elképesztő energiái vannak, tüzes jegyként minden szempár rá szegül. Ő is sokszor cselekszik ösztönből, és az sem zavarja, ha sokakért kell felelősséget vállalnia. Optimista, és jókedve könnyen átragad a környezetére is. Mivel lelkesen és precízen végzi a munkáját, a szerencsés csillagzattal együtt ez egy végtelenül nyerő kombináció. Elismerik és szeretik, megy a szekere, mint kés a vajban!

Sikeres csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Xavier Lorenzo)

Bika

Utál középszerű lenni, és szereti is luxussal ünnepelni a sikereit. Természetesen megdolgozik érte, pontosan tudja: kockázat és munka nélkül nincs nyereség. Ő nem bízza a véletlenre vagy intuícióra a dolgokat, alaposan tervez, számol, összevet. Kitartóan halad a céljai felé és mindig szorgalmasan dolgozik. Majd boldogan ünnepli magát – hiszen ő a legsikeresebb jegy szülötte.

Skorpió

Mint a vizes jegyeknek, neki is remek megérzései vannak. Mindig tudja, mit akart, és tökéletesen érzi, mikor és hova kell mennie, hogy a megfelelő helyen legyen. Ha esetleg valami nem a tervei szerint jön össze, gyorsan összeszedi magát és megy tovább. Rengeteg energiája van, megnyerő stílusával mindenkit levesz a lábáról. Szerencséje van az üzletben és a magánéletben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top