nlc.hu
Horoszkóp

Tűz jegyű vagy? Így heverd ki a szakítást

Tűz jegyű vagy? Így heverd ki a szakítást

Ha Kos, Oroszlán, vagy Nyilas jegyben születtél, fogadd meg a tanácsot.

Kos

Minden olyan történés megvisel, ami eltér a terveidtől. Ha szakítanak veled, az különösen rosszulesik. Pillanatok alatt elvész az energiád, nem tudsz koncentrálni a céljaidra. Arra van szükséged, hogy ismét erősnek érezd magad, és lásd az élet jó oldalát. Keress egy új hobbit, egy sportot, amivel eltereled a gondolataidat. A teljesítmény visszaadja az önbizalmadat, a tevékenység öröme pedig az életkedvedet. Van élet a szerelem után is!

Tűzjegyek és a szakítás

Fotó: Getty Images/Javier Zayas Photography

Oroszlán

Semmi pénzért nem mutatod ki, mennyire fáj, ha otthagynak. Hiú vagy, és fájdalmad csakis a tiéd. Kívülről erősnek látszol továbbra is, de belül összetört vagy. Nehéz így feldolgozni a veszteséget, de amikor senki nem lát, engedd ki a fájdalmat! Flörtölésbe kell kezdened ahhoz, hogy jobban érezd magad, de akkor leszel túl az exeden, ha valaki a horgodra akad.

Nyilas

Mindenhol azt hangoztatod, hogy aki szakít, neked tesz szívességet. Hogy miért? Mert ismét szabad a pálya előtted! Természetesen ez nem ilyen egyszerű, valójában nem tesz jót a lelkednek, ha dobnak. Viszont ismét belevetheted magad a szórakozásba, szabad utazgatásba, tét nélküli kalandokba. Az újabb hódítások kihívást jelentenek, ami feldob. És újfent hangoztatod: az elköteleződést nem neked találták ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top