nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legkedveltebb csillagjegyek

Ők a legkedveltebb csillagjegyek

Miért van az, hogy egyes csillagjegyek ugyanolyan népszerűek minden baráti társaságban? Mert mindannyian tudnak valamit, ami nagyon fontos a többiek számára.

Szűz

Vág az eszed, mint a borotva, és mindig gyorsabb vagy másoknál – de ez csak a kezdet, nem ezért szeretnek annyira. Ez inkább arra adhat okot, hogy az irigyek utáljanak, de valahogy a te esetedben ez sem így történik. Ugyanis az intelligenciádat problémamegoldásra használod, és nem csak a magad dolgai érdekelnek. Szívesen segítesz ebben másoknak is. Éles az eszed, és aranyból van a szíved. Ez a kettő egy csúcsszuper párosítás, amit egy szóval úgy jellemezhetünk: a Szűz.

Legjobb fej csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Henrik Sorensen

Mérleg

Ha választani kell, talán te vagy a leginkább szeretni való az összes csillagjegy közül. Nagylelkű vagy, és soha nem rázod le magadról az ismerőseidet, ha valamiben hozzád fordulnak. Sőt, ugyanígy cselekszel egy teljesen idegennel is, ha az utcán hozzád fordul egy kérdéssel.  A társaság lelke vagy, és bármilyen összejövetelen biztonságban érzik magukat melletted az emberek. Imádsz társalogni, kiválóan tartasz szóval akár sokakat is. De a legfontosabb: másokat is meghallgatsz és igazán figyelsz is arra, amit mondanak neked.

Skorpió

Titokzatosságod és misztikus jellemed sokakat kíváncsian vonz a közeledbe. De nem csalódnak azok sem, akik jobban megismerhetnek téged! Az embereknek melletted olyan érzésük van, hogy tökéletesen megérted őket, és átérzed a problémáikat. Még akkor is, ha pontosan tudják, alig ismered még őket. Van egy – valóban misztikus – kisugárzásod, ami miatt a legtöbb ismerősöd érdeklődését folyamatosan fenntartod, pedig félévente találkoztok csak. És ez az egyik erősséged. Mindenkivel ott tudod folytatni a kapcsolatot, ahol annak idején az abbamaradt: sértődés és előítéletek nélkül, ugyanolyan lelkesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top