nlc.hu
Horoszkóp

Romantikus december vége

Extraromantikus lesz a december vége ezeknek a csillagjegyeknek

Az ezotéria nem alszik téli álmot, és három csillagjegynek is izgalmas december végét ígér.

Bika

Bármilyen érzékenynek is gondolod most magad, ebben a hónapban különösen erős leszel. Nem csak te érzed ezt, a körülötted lévő férfiak is érzékelik a rezgéseidet. Bókokat zsebelsz be és több hódolód is akad. Ha valakivel érzed a kémiát, nincs más dolgod, mint élvezni a telet – megfelelően feltüzelve.

Romantikus december vége

Fotó: Getty Images/Steve Prezant

Rák

Mikor nem álltál készen bármire, ami a romantikával kapcsolatos? Na ugye. Bár életed az álmodozásról és a rózsaszín álmok szövögetéséről szól, most a december végi csillagzat is neked kedvez. A Nap és a Vénusz felráznak az álomból, és egy teljesen valós személynek okozol heves szívdobogást. Ha új belépő van az életedben, készülj gyertyafényes hosszú éjjelekre.

Oroszlán

Az ünnepek időszaka számodra mindig zaklatott. Minden készen áll, hogy elrendezd magadban az elköteleződéssel kapcsolatos ellenérzéseidet. Az eddigi kapcsolatok során nem ment jól a kompromisszumkötés, és egy idő után inkább kiléptél, mintsem magadba nézz, mi lehet az oka. Ezen dolgozz, hogy ezúttal máshogy legyen. Erős vagy és domináns. De emellett lehetsz végtelenül romantikus is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top