nlc.hu
Horoszkóp

A horoszkóp szerint ezzel a szóval bármit elérhetsz a párodnál

A horoszkóp szerint ezzel a szóval bármit elérhetsz a párodnál

Ezzel az egyetlen szóval ugyanis bármit elérhetsz a párodnál! Kellően felcsigáztunk?

Kos

A Kos bűvös szava a bámulatos. Ha még azt is hozzáteszed: „még soha senkivel nem találkoztam, aki képes lenne erre”, akkor a párod szavakhoz sem jut a meghatottságtól. Minél többször emlékezteted rá, ő a legjobb, ő a tökéletes, annál többet érhetsz el nála egyszerűen, könnyedén. Nem mellesleg bámulatos gyorsasággal alakul tökéletes és egyedi társsá. 

Bika

A Bika fülének zene az „annyira csodálatos és érzéki vagy” mondat. Csak mondd el neki minél többször. A szépséget hihetetlenül nagyra értékeli, a dicséret, az elismerés melegséget okoz a lelkének. Ébreszd fel egyedülálló érzékiségét és érzelmeit, és nem fogod megbánni. A tenyerén hordoz majd meglátod.

Ikrek

Az Ikrek könnyedén lekenyerezhető azzal a kérdéssel, „na, mi legyen a következő, amit kipróbálunk?”. Ő ugyanis imádja az újdonságokat, ráadásul folyamatosan mozgásban van, a kihívások éltetik. A kreatív ötletek pedig egyenesen lázba hozzák. Szóval, ébreszd fel a vágyait, és azt teszi, amit csak akarsz.

Rák

A Rák imádja a családját, a párkapcsolat különösen fontos a számára, ezért a „ha itthon maradnál, összedobok valami finom vacsorát” javaslattal máris a tenyerén hordoz téged. Mindent megad, hogy boldoggá tegyen és kétségtelenül csak rád fog figyelni aznap este. Nem megéri?

Csillagejgyek, akiket leveszel a lábadról

Fotó: Getty Images/Maksim Chernyshev / EyeEm

Oroszlán

Az Oroszlán doromboló macskává alakul az „annyira csodálatos vagy” mondattól. A siker és a figyelem számára mindennél többet ér. Add meg a megkülönböztető figyelmét, nézz fel rá, tiszteld őt, és a szívét, a lelkét is neked adja. Te lehetsz a királynő a király mellett avagy fordítva.

Szűz

A Szűz maximalista, nem könnyű megfelelni neki. Kivéve, ha ezt a mondatot gyakran ismétled: „nincs ehhez elég türelmem, kérlek, segíts megérteni”. A nyugalmat és a legjobb tulajdonságait hozod ki belőle, és ő tényleg higgadtan elmondja, mit és hogyan szeretne. Nincs olyan feladat, amit ne tudna megoldani, ráadásul boldogan segít neked.

Mérleg

A Mérleg intelligens típus amellett, hogy vonzó is. A „kíváncsi vagyok a véleményedre” mondattal bármit elérhetsz nála, hiszen lenyűgözöd az őszinte érdeklődéssel. Add meg az esélyt, hogy elmondja, mit gondol, és szemében láthatod majd a csillogást, a boldogságod, hogy te vagy a párja.

Skorpió

A Skorpió szó szerint a térded előtt hever, ha kimondod, „te jelentesz számomra mindent, hogy is találhatnék nálad jobbat”. Persze, csak őszintén, hiszen ő ezt a tulajdonságot értékeli a leginkább. Ha megosztod vele a féltett titkodat, a szívét is elnyered és ő a végsőkig hinni fog benned.

Nyilas

A Nyilas az utazás szerelmese, de téged is pontosan ennyire imádni fog, csak tedd föl neki minél többször ezt a kérdést: „mi lenne, ha máris pakolnánk, és elindulnánk valamerre?”. Laza, könnyed, optimista és spontán típus, akit csöppet sem zavar, ha nem készítettél pontos tervet a jövőre. Bőven elég, ha szereted a kalandokat, a szívét máris megnyerted.

Bak

A Bak szívét elönti a forróság és a végtelen szeretet attól a dicsérettől, hogy „nálad ezt senki sem tudja jobban csinálni”. Ő az ambíció, a türelem, a felelősségvállalás ritka keveréke. Csipetnyi neki címzett kedvesség, és máris levetted őt a lábáról. Hagyd, hadd végezze a kemény munkát, majd egy szívből jövő ölelés, néhány dicsérő szó, és örökre a tiéd.

Vízöntő

A Vízöntő az egyediséget keresi, ezért a szívéhez vezető út más, mint a többiek esetében. „Talán ez még jobb lehetne, ha másként csinálnánk, nem?” Tedd fel neki a kérdést, és ő máris kutatja a megoldást. Támogasd az erőfeszítéseit, de csak azt követően, hogy kitalálta, mit tegyen, vagyis légy vele figyelmes, a dicséretet, az elismerést ő is nagyon szívesen veszi.

Halak

A Halak szívéhez az érzelmeken keresztül vezet az út. Mondd el neki akár napjában többször is, „annyira jól érzem magam veled”, és meglátod, mennyire igaz az első állítás. Együttérzéssel, empátiával óriási piros pontokat gyűjthetsz nála, és ő mindent megtesz, hogy boldognak láthasson téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top