nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik intelligens társat keresnek maguk mellé

Csillagjegyek, akik intelligens társat keresnek maguk mellé

Ők hosszú távon szellemi partnerre vágynak, olyan társra, aki megmozgatja az elméjüket, akikkel bármilyen témáról beszélgetnek, akik hozzájuk hasonlóan gondolkoznak a világról.

Nyilas

A Nyilas szívét csöppet sem könnyű rabul ejteni. Szereti a szabadságot, a változatosságot, ezért párjának el kell fogadnia az önállóságát is. Ugyanakkor, ha hozzá hasonlóan rugalmas és nyitott vagy a világra, szívod magadba a tudást, az újdonságokat, vele tartasz az utazásokra, nem mellesleg szereted az izgalmakat, a kalandokat, gyorsan rájön, nálad megfelelőbb partnert nem is találhatna. Intelligens, az esze gyorsan vág, pozitívan, optimistán tekint az életére. Ha te is hasonlóan gondolkozol és érzel, biztos lehetsz, hogy jóban-rosszban kitart melletted.

Csillagjegyek, akik okos társra vágynak

Fotó: Getty Images/Oliver Rossi

Vízöntő

A Vízöntő valódi lázadó alkat. Ő nem áll be a sorba, az egyedit, a különlegest, az egyéniséget keresi, hiszen ő is pontosan ilyen. Annak ellenére, hogy nagyon segítőkész, humanitárius típus, az elköteleződéssel, az érzésekkel meggyűlik a baja. Nagyon könnyen ismerkedik, vidám, barátságos, de a párkapcsolat okoz neki kihívásokat. Párjában az intelligenciát keresi. Neki a külső önmagában kevés, őt az értelem bűvöli el. Bizony nem könnyű megfelelni az elvárásainak, mert intelligens és nagyon okos csillagjegy. Persze, azért nem lehetetlen…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top