nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon optimisták

Ezek a csillagjegyek nagyon optimisták

Ezek a csillagjegyek lelkesek, optimisták, nyitottak, vidámak, céltudatosak.

Oroszlán

A melegszívű és nagyon barátságos Oroszlánt nagyon sokan veszik körül. Nagyon könnyen és szívesen ismerkedik, könnyen beszélget bárkivel, bármilyen témáról. Gyakran szinte le sem lehet lőni, úgy árad belőle a szó. Mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb kapcsolatokat kösse és ápolja a barátaival. Azt sem szégyelli megmutatni, mennyire hisz bennük, mennyire fontosak a számára. Nagyon szerethető csillagjegy, és még akkor is próbál mindenkor pozitívan gondolkodni, amikor nem a legjobb dolgok történnek vele. Nem véletlenül tartanak ki mellette a barátai, hiszen elképesztően lelkesítő tud lenni. Előfordul időnként, hogy nem a legtoleránsabb, főként, ha épp a negatív időszakát éli, de aki ismeri, pontosan tudja, hamarosan ismét a legszebb arcát mutatja.

Optimista csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Libertad Leal Photography

Mérleg

A Mérleg számára talán nincs is fontosabb, mint a szerelem és a párkapcsolat. Nagyon romantikus típus. Soha nem verseng, soha nem akar másokat legyőzni. Ő a született diplomata. Bámulatosan képes a vitákat elsimítani. Nála a kulcs az egyensúly. Inkább a dolgok szebbik oldalát akarja látni, keresi a jót, a pozitívumot mindenben. Nála a pohár biztosan félig tele van, ezért az sem véletlen, hogy nagyon sokan szeretik őt. Vonzó és elragadó a személyisége, pozitív a kisugárzása, az optimizmusa verhetetlen. Ő valódi angyal. Persze, vele is előfordulhat, hogy mélypontra kerül, ilyenkor elveszíti önmagát, szinte csak néz ki a fejéből. Aztán megrázza magát, és újra megtalálja az életben a szépséget.

Nyilas

A Nyilas nagyon jószívű, rendkívül intelligens és nyitott, nem mellesleg született optimista. Imád flörtölni, ismerkedni, rendkívül pozitív a kisugárzása. Kifejezetten jóleső érzés a közelében lenni. Szívesen vállal kockázatokat, merész és bátor típus. Ő valóban mindenben a jót látja, néha talán picit naivnak is tűnhet emiatt. Folyton bízik és reménykedik, ez lehet a gyenge pontja is. A hibázás, úgy érzi, tönkreteszi őt, kihívást jelent ilyenkor talpra állnia. Az optimizmusa ugyanakkor éppen ebben segíti őt. Nem ismer lehetetlent, előre tekint, és azt mantrázza: meg tudom csinálni. Mondani sem kell, mennyi erő rejlik benne. Aki mélyebben ismerheti őt, pontosan tudja, mennyire inspiráló és ösztönző típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top