nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkit az ujjuk köré csavarnak

Ezek a csillagjegyek mindenkit az ujjuk köré csavarnak

Ez a három csillagjegy mindenkit könnyedén az ujja köré csavar.

Skorpió

A Skorpió kétségtelenül a legszenvedélyesebb csillagjegyek közé tartozik. Ő sosem passzív, halk vagy nyugodt, és szelídnek sem nevezhető. Egyszerűen lehengerlő és elsöprő típus. Bármibe is fogjon, szívvel-lélekkel teszi, és mindig eléri a célját, félúton ő sem áll meg soha. Rosszul viseli a bizonytalanságot, a döntésképtelenséget, ahogyan a csalódásokat is nagyon nehezen éli meg. Minden helyzetből képes talpra állni, de addig mély lelki utat járhat be. Nagyon megbízható, kitartó és hűséges típus, nem mellesleg bámulatosan vonzó és szexi csillagjegy.

Csillagjegyek, akik mindenkit levesznek a lábukról

Fotó: Getty Images/Victor Dyomin

Nyilas

A Nyilas valójában kétféle arcot mutathat. Egyrészről nagyon vágyik a békére, a megbízható és igaz barátokra, másrészt rendkívül bátor és független csillagjegy, aki sosem fél a kockázatoktól, szívesen feszegeti a határokat, és bármit megtesz, hogy megvalósítsa a céljait. Rendkívül elszánt, ugyanakkor erősen vágyik a többiek elismerésére. Senki és semmi iránt sem érez közönyt, nem véletlen, hogy népszerűsége folyamatosan nő. Segítőkész szenvedélyes, gyors és kifejezetten optimista. A belőle áradó jókedv könnyen átragad a többiekre. Elbűvölő, magával ragadó típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top