nlc.hu
Horoszkóp

Mennyire vagy erős érzelmileg? A csillagjegyed elárulja

Mennyire vagy erős érzelmileg? A csillagjegyed elárulja

Nézzük, mennyire vagy erős érzelmileg a horoszkópod alapján.

1. Rák 

Az érzelmek terén kétségkívül mindenkinél erősebb csillagjegy a Rák, bár hangulatváltozásai miatt gyengének tűnhet, valójában minden sérelemből, fájdalomból képes újra és újra talpra állni. Nem csoda, hogy a többiek érzelmileg nagyon is biztonságban érzik magukat mellette.

2. Halak

A Halak annyira együtt érez másokkal, hogy szinte fizikailag is érzi a többiek fájdalmát. Hogy mindezt elviselje, lelkileg nagyon erősnek kell maradnia. Megbízható és őszinte csillagjegy, ezért az ő társaságában senkinek sem kell szerepet játszania, mindenki önmagát adhatja.

3. Nyilas

A Nyilast a humora segíti át a nehéz időszakokon. Az emberek mágnesként vonzódnak hozzá, hiszen ő az, aki valósággá képes tenni az álmait. Nagyon erősen inspirálja a többieket nemcsak a céljaik megvalósításában, de abban is, hogyan kezeljék megfelelően az érzelmeket.

4. Szűz

A Szűz csillagjegy talán nem is feltételezi magáról, hogy mennyire erős érzelmileg, lelkileg. Ő az, aki szinte folyamatosan önmagát ostorozza és kritizálja, pedig a többi ember szemében valóban tökéletes: rendszerezett, okos, érdekes és rendkívül vonzó. Nem mellesleg az érzelmeket is nagyon tudatosan képes irányítani.

5. Mérleg

A Mérleg szívében mindenkinek van hely, az ő szeretete nem ismer határokat. Ha létezik csillagjegy, aki az érzelmi energiamezőjével képes jobb hellyé tenni a világot, az egészen biztosan ő. Kedves, segítőkész és nagyon szeretetteljes, és az érzelmeit is képes egyensúlyba hozni.

Erős csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

6. Bika

A Bika talán nem is tudja, milyen elemi erővel vonzza az elveszett, bátortalan embereket. Ami már csak azért sem véletlen, mert a többiek érzik a benne lakozó hatalmas lelki erőt, ezért ösztönösen hozzá fordulnak segítségért. Érdemes használnia ezt a különleges tehetséget.

7. Vízöntő

A Vízöntőt a többiek elsőre hidegnek, távolságtartónak látják, pedig valójában neki van a legmelegebb szíve. Álmodozó, intuitív énjét sokáig elrejti a többiek elől, ami csupán azért furcsa, hiszen ő maga is pontosan ebből meríti a lelkierejét.

8. Kos

Bár a többiek könnyen beleszeretnek a Kosba, ugyanolyan könnyen el is menekülnek tőle. Akad ugyanis valami a személyiségében, amit érdemes még fejlesztenie, vagyis hogy megélhesse, milyen erős és gyönyörű belülről. Nagyon is erős lehetne lelkileg, ha képes lenne hatékonyabban kontrollálni önmagát.

9. Oroszlán

Az Oroszlánt valójában a saját egója tartja rabságban. Addig nem élheti át a benne rejlő szépséget, és a valódi lelkierőt, amíg nem dolgozik az egoizmusán. Nagylelkű és önzetlen természete pontosan emiatt mások előtt is csak később mutatkozik meg.

10. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet számtalan tulajdonságáért lehet szeretni, de valamiért mégis nehéz benne megbízni. Gyakran és váratlanul változtatja a hangulatát, sokszor felszínesnek tűnhet, és nem is mindenkor tartja meg az ígéretét. Talán ezek a tulajdonságok azok, amelyek nem teszik őt olyan vonzóvá mások szemében, és amelyekkel gyengíti önmagát.

11. Bak

A Baknak nem erőssége, hogy valóban és szívből megélje a pozitív érzelmeket. Hajlamos lehet a cinikus viselkedésre, amivel inkább eltaszítja magától a többieket. Pedig kiváló humora és szorgalma okán nagyon is szerethető csillagjegy, de az optimizmusát van még hová fejlesztenie.

12. Skorpió

A Skorpió folyamatos féltékenykedésével és irigykedésével gyengíti saját magát, amivel bizonytalanságot kelt a többi emberben is. Pedig semmilyen veszélytől nem kell tartania, maximum a saját, negatív gondolataitól. A valódi érzelmeit nagyon mélyen elrejti, nem könnyű rajta kiigazodni, ezért is került éppen ő a lista legvégére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top