nlc.hu
Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas hatással van a Hold

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas hatással van a Hold

Vannak csillagjegyek, akik nagyon erősen kapcsolatban állnak a holddal, mutatjuk, kik ők.

Rák

Minden csillagjegyhez tartozik egy bolygó vagy égitest. A Rákhoz a Hold, ami tökéletesen kifejezi érzékenységét, finomságát, ciklikus működését. Ezek mellett pedig a titokzatosságát is, van, amikor teljességében ragyog, máskor pedig nem is látjuk, pedig ott van.

Mivel nagyon erős a kapcsolat köztük, így a Rák jegyű emberekre kiemelt hatással van a hold, olyan, minthogyha az vezetné őket, most megújulunk, kiteljesedünk, vagy éppen kicsit elbújunk…. A Rák követi a hold fázisait. A mostani telihold is nagy hatással van rá, ez a kiteljesedés időszaka a számára.

Nézz rá a Telihold naptár 2023 oldalunkra is!

Halak

Mint tudjuk a Hold nagyon sok mindenre hatást gyakorol, például az apályra és a dagályra is. A Halak pedig annyira érzékeny és áradó, hogy sokszor úgy lehet elképzelni, mint a vizet, ami együtt mozog a hold fázisaival.

A Halak megtudja élni a teljes bizalmat, de a teljes bizonytalanságot is, ezek ciklikusan vannak jelen az életében, sokszor a hold fázisaival összhangban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top