nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek a középpontban

Ez a 4 csillagjegy azt hiszi, mindig körülötte kell, hogy forogjon a világ

Kik azok, akik úgy vélik, bizonyos dolgok megilletik őket? Nézzük!

Szűz

A Szűz valójában csak nagyon ritkán kér tőled bármit is, ám amikor kéréssel fordul hozzád, elvárja, hogy azonnal rendelkezésére állj. Néha ő is hajlamos úgy viselkedni, akár egy hittérítő: meggyőződése, hogy küldetést teljesít, ezért nem veszi jó néven, ha bárki is megkérdőjelezi a véleményét, a tettét, a céljait.

Oroszlán

Az Oroszlán folyamatosan hízelgésre, rajongásra, imádatra vágyik mind a barátok, mind a családja részéről. Ő ugyanis meg van róla győződve, hogy az életben gazdagság, megkülönböztetett figyelem és tisztelet jár neki. Olyannyira el van telve magától, hogy azoktól is elvárja a hódolatot, akikkel valójában még csak először találkozik.

Csillagjegyek, akik azt hiszik, ők a világ közepe

Fotó: Getty Images/Khosrork

Kos

A Kos bizony elvárja, hogy úgy viselkedj vele szemben, mint a „kivételezettekkel”. Ennél kevesebbel nem éri be, tisztában van vele, hogy neki mindez jár. Nagyon erős jellem, aki szintén úgy érzi, küldetéssel érkezett a Földre.

Ikrek

Az Ikreknél talán nagyobb sznob nem is létezik, és ezért is veszi természetesnek, hogy privilégiuma van a többiek előtt. Ám gyorsan magára marad, mert az esetek többségében harag és sértődés kíséri a viselkedését. Bár meg van róla győződve, hogy a többieknél jobb élet jár neki, ezt csak nagyon ritkán sikerül elérnie, mivel ő sosem lesz igazán elégedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top