nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legőszintébb csillagjegyek

Ők a legőszintébb csillagjegyek

A horoszkópból az is kiderül, vajon mégis mit jelent pontosan náluk az őszinteség.

Oroszlán

A társaságkedvelő Oroszlán imádja a figyelmet. Kívülről nézve úgy tűnhet, mintha hajlamos lenne másokat becsapni és rászedni, de a valóság ezzel szemben egészen más. Szinte arcátlanul mondja mások szemébe, amit gondol, és képtelen megérteni, mások miért haboznak kimondani vagy megmutatni az igazságot. A hamisság minden módját gyűlöli és mélyen elítéli, őszinte és határozott személyiségével teljes mértékben ellenkezik a hazudozás, a csalás. Nem érdemes vele ujjat húzni, mert könnyedén rájön, amikor valaki megpróbálja őt rászedni, ilyenkor pedig hihetetlen haragra gerjed, és szinte földbe döngöli az illetőt. Az Oroszlánnál őszintébb embert keresve sem találni.

Legőszintébb csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Skorpió

A Skorpiót két lábon járó hazugságvizsgáló gépnek is lehetne nevezni, kilométerekről képes ugyanis kiszimatolni a hazug embert. Rendkívül működnek a megérzései, azonnal rájön, ha valaki be akarja őt csapni. Ő is nagyon őszinte és eredeti típus, éppen ezért sem viseli a hazugságokat. Meggyőződése, a hazugság a gyengeség jele, ezért igencsak lenézi azokat, akik képtelenek kimondani az igazat. A Skorpió hűséges és nagyon megbízható típus. Az is igaz, különleges érzékkel manipulál másokat, de ezt éppen azért teszi, hogy kifürkéssze az igazságot. Vele mindenképpen érdemes jóban lenni, és elnyerni a bizalmát, mert amikor nem találod vele a hangot, ő még inkább igyekezni fog, hogy bizonyítsa az igazát.

Vízöntő

A Vízöntő alapvetően türelmes és megbocsátó típus, aki a dolgokat az esetek többségében mindkét oldalukról képes látni. Aki hibázik vagy vét ellene, annak megadja a lehetőséget, hogy a csorbát kijavíthassa. A hazugságot viszont ő sem tűri el. Ez az egyetlen bűn, amit megbocsáthatatlannak tart. A Vízöntő valódi egyéniség, aki egészen másként látja a világot, mint általában a többi csillagjegy, és akinek rendkívül erős az igazságérzete is. Senkit sem visel el maga körül többé, aki csak egyszer is becsapta vagy átverte őt, de a próbálkozást sem bocsátja meg. Nagyon különleges energiákkal rendelkezik, amellyel könnyedén kiszűri a hamisságot. Vele tanácsosabb egyenesnek és őszintének lenni, mert úgysem tudnád őt becsapni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top