nlc.hu
Horoszkóp

Javíthatatlan csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek sosem javulnak meg

Ők vágynak a legkevésbé a tartós párkapcsolatokra, a házasságra. Az elköteleződés ugyanis az egyik legrémisztőbb gondolat. Melyek ezek a csillagjegyek?

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet nem könnyű kiismerni. Folyton változnak az érzései. Egyik nap valósággal retteg a szerelemtől, a következő napon pedig semmi mást nem akar jobban, mint szeretni. Alapvetően vágyik a párkapcsolatra, és jól érzi magát benne egészen addig, amíg nem fogja el az unalom. Ilyenkor inkább szakít és továbblép, aztán a magánytól meg attól retteg, hogy talán mégis rossz döntést hozott. A házasság gondolata eleinte csábító, kifejezetten bulinak, vidámságnak, izgalomnak tűnik, aztán pontosan ugyanennyire válik félelmetessé. Az sem véletlen, ha egyik nap rajong érted, a következőben pedig azt sem érted, mégis baja lehet. Kiszámíthatatlanságán képtelen változtatni.

Csillagjegyek, akik javíthatatlanok

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas önálló, független típus. Gyűlöl bármilyen korlátozást, függést, sosem szorul mások támogatására, így messze kerüli azokat, akik vele ellentétesen gondolják mindezt. Pontosan ez az oka, hogy éppen az ő az utolsó, aki valaha is az oltár elé áll, és kimondja a boldogító igent. Különleges értékeket keres, elvárja a szabadságot, a szabad mozgásteret, az elköteleződés gondolata hosszú ideig inkább félelmet, mintsem vonzerőt jelent számára. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne vágyna a szerelemre, vagy alkalmatlan lenne a házasságra. Inkább csak azt, hogy amíg nem érzi, hogy eljött az ő ideje, addig nem fektet különösebb energiákat a párkapcsolatba. Végül rászánja magát, de a kapcsolatában is függetlenségre, szabadságra vágyik. Valójában ő is az a típus, aki sosem javul meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top