nlc.hu
Horoszkóp

Megcsalás és a csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyeket nem csalják meg a párjuk

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek valamit tudhatnak, amit talán a többiek még nem. Ők azok, akiknek a megcsalással a legkevésbé kell szembenézniük.

Ikrek

Az Ikrek kettős személyiség. Az emberek nagy részét azonnal lenyűgözöd, és hosszasan rabul ejted. Bár megtörténhet, hogy te magad kifelé kacsintgatsz a kapcsolatból, a legtöbbször mégsem teszel semmi visszafordíthatatlant. Sokszínűséged, izgalmas személyiséged okán nagyon könnyű megszeretni téged, és persze kiábrándulni sem egyszerű belőled.

Csillagjegyek és a megcsalás

Fotó: Getty Images/Jonathan Knowles

Oroszlán

Mind tudjuk, kedves Oroszlán, igazi karizmatikus szívtipró vagy, ezért mindig imádók és követők zsongnak körülötted. Amikor hosszú távú partnert választasz, igen óvatosan teszed, hiszen nem egyszerű feladat egy Oroszlán társának lenni. Ha mégis megcsalna a párod, nem látsz a féltékenységtől, ha pedig a partnered maga is szeretne a reflektorfénybe kerülni, könnyen megeshet, te lépsz félre.

Skorpió

Ember legyen a talpán, aki meg mer csalni egy Skorpiót. Romantikus, szenvedélyes és titokzatos csillagjegyként folyamatosan lenyűgözöd a társadat. Ugyanakkor ott van legendás bosszúálló képességed, jaj annak, aki kihívja a sorsot ellened, vagy ártani próbál neked. A társad mindkét oldaladat ismeri, ezért biztosan eszébe sem jutna görbe utakra kalandozni.

Vízöntő

A Vízöntőt nagyon nehéz megszerezni. Ezért ha párodnak egyszer sikerült magára vonnia az érdeklődésedet, mindent megtesz, nehogy elveszítsen. Társad imádja forrongó természetedet, és nagyra értékeli, hogy veled minden nap kaland. Ha mégis szakításra kerülne sor, jobbára te mondod ki, hogy több térre és szabadságra van szükséged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top