nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem kapkodnak

Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem kapkodnak

Ezek a csillagjegyek – önvédelemből, félelemből vagy zárkózottságból – nem sietnek el semmit.

Szűz

Mielőtt a Szűz beleugrana egy párkapcsolatba, rengeteg dolgot kell átgondolnia. Ő az a csillagjegy, aki szeret mindent analizálni, alaposan megfontolni és elemezni, pro és kontra listát írni a lehetőségekről. Ha ezt a periódust túléled vele, és képes vagy kivárni, amíg eldönti, mit is akar valójában, cserébe hűséges és megértő társat találsz a személyében.

Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem kapkodnak

Fotó: Getty Images/Evheniia Vasylenko

Bak

A Bak életében nagyon fontos szerepe és helye van a szerelemnek, annál viszont sokkal elfoglaltabb csillagjegy, hogy fölösleges köröket fusson, és fecsérelje a drága idejét. Ezért addig biztosan nem merül mélyre a párkapcsolatban és az érzelmekben, amíg nem biztos benne, hogy a megfelelő párral hozta össze az élet. 

Vízöntő

A Vízöntő utálja, amikor bármiben is sürgetik. Ha az érzelmei feltárásáról van szó, na, akkor pláne. Óriási a szíve, de nem adja könnyedén. Ha úgy érzi, sietteted az elhatározásában, inkább megszökik. Levegő jegy, ezért szüksége van arra, hogy a saját ritmusában áramolhasson. Amíg nem biztos benne, hogy hozzá hasonlóan gondolkodsz a kapcsolatról, nem fog komolyan venni téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top