nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp: ekkor találkozol a lelki társaddal

Horoszkóp: ekkor találkozol a lelki társaddal

Lelki társában minden csillagjegy mást és mást keres. Lássuk, miért fontos számodra ez a kapcsolat! Találkoztál már vele?!

Kos

Kos jegyűként hamarabb találsz a lelki társadra, mint gondolnád. Az igazat megvallva, már része is lehet az életednek. A lelki társad tökéletesen illik a magabiztosságodhoz, hiszen nem mindenki tud lépést tartani temperamentumos természeteddel. Ő az, aki nem fog vissza téged, erőt ad, támogat, hogy versenyszellemed és vakmerőséged szárnyalhasson.

Bika

Bika jegyűként úgy gondolod, sosem találkozol a lelki társaddal, ám légy nyugodt, amikor a legnagyobb szükséged van rá, megjelenik az életedben. Segít az érzelmes és érzéki természetedet a megfelelő mederben tartani, ott lesz, amikor fontos döntéseket kell hoznod, s segít, hogy ne csak a saját elképzeléseidhez ragaszkodj, hanem egyre nyitottabb lehess.

Ikrek

Ikrek jegyűként már találkoztál a lelki társaddal, ám elképzelhető, hogy nem ismerted őt fel. Pedig humorban nincs hiánya, s mindig kész, hogy érdekessé tegye a napodat. Aggodalmaskodó leszel, amikor közel kéne engedni magadhoz valakit, ám lelki társad szélesíti a társasági körödet. Szórakoztató, okos és nem hagyja, hogy bármi, bárki elragadja a gondolataidat. Tudod már, hogy ki ő?

Csillagjegyek és lelki társuk

Fotó: Getty Images

Rák

Bár lehet, hogy néhány évet még várnod kell a lelki társaddal való találkozásra, ez csak azért van így, hogy érzelmileg is megérhess rá. Romantika jellemzi majd a kapcsolatot, spontán randiötleteivel biztosan levesz a lábadról. Rák jegyűként hatalmas szíved van, s olyan társra vágysz, aki nem ijed meg az érzelmeidtől, megért téged, és a vállán mindig kisírhatod a bánatodat.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként még nem találkoztál lelki társaddal, ám erre akkor kerül majd sor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Olyan partnerre van szükséged, aki nem hagy eltunyulni, elégedett és magabiztos természetedet kordában tartja, nem mellesleg izgalmassá teszi a mindennapjaidat. Te ugyanis rosszul tűröd az unalmas embereket…

Szűz

Szűz jegyűként elképzelhető, hogy már találkoztál is a lelki társaddal, csak talán nem tudatosodott még benned. Olyan partnerre van szükséged, aki érett és tapasztalt, hogy megértse a magasra helyezett elvárásaidat, igényeidet. Rámenősnek kell lennie, és soha nem éri be kevesebbel, mint a legjobb, nem mellesleg csak melletted kötelezi el magát.

Mérleg

Mérleg jegyűként te is magas követelményeket támasztasz a pároddal szemben. A megnyerő, okos, szórakoztató és kellően dörzsölt keverékénél nem adod alább. Magabiztossága elengedhetetlen, bár a lélegzetelállító külső iránti vágyad nem könnyíti meg a helyzetet. Persze azért nem reménytelen a helyzet, egy nap besétál életedbe az elbűvölő herceged.

Skorpió

Egy éven belül megtörténhet a nagy találkozás a lelki társaddal, akinek elég rátermettnek kell lennie, hogy felfűtött természetedet elviselje. Skorpió jegyűként nálad olyan ember szóba sem jöhet, aki a legszívesebben otthon ül és tévét néz, hiszen te izgalmas kalandokra vágysz. Soha nem tart vissza, hogy jól érezd magad, ám mégis lehiggadhatsz mellette.

Nyilas

Nyilas jegyűként még nem találkoztál a lelki társaddal, ám elképzelhető, hogy a következő kaland közben erre is sor kerül. Szabadságra vágysz, így a társ jelenlétét túlságosan fullasztónak érezheted. Ám ne aggódj, lelki társad tiszteletben tartja a vágyadat, és ő soha nem tart vissza, hogy kövesd a szívedet. Mellette szerelemre, békére találsz.

Bak

Bak jegyűként megjelent már az életedben a lelki társad, ám túlságosan is elfoglalt voltál, hogy észrevedd őt. Stílusos, elbűvölő és bőkezű, segít ellazulni, kikapcsolódni, és abban is, hogy ne legyél annyira szigorú magaddal és másokkal. Olyan partner, akire mindenkor számíthatsz, s a hónod alá nyúl, amikor nem a legjobban mennek a dolgaid.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a lelki társad már jelen van az életedben, s talán fel is ismerted már őt. Segít kontrollálni az érzelmeidet, miközben támogat, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból. Fogja a kezedet, kiöntheted neki a lelkedet és mindig megnevettet, ha kell. S ha még remekül főz is, gondoskodó és figyelmes, egészen biztosan kész főnyeremény az életedben.

Halak

Halak jegyűként kedves és naiv természetednek köszönhetően már többször is úgy érezhetted, hogy rátaláltál a lelki társadra. Nagy valószínűséggel összetörték a szívedet, ám ne aggódj, az igazi már úton van feléd. Segít, hogy ki merj állni magadért, s tökéletes egyvelege a becsületnek és a magabiztosságnak, a szórakoztatónak és a komolynak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top