nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek remek nyaralásra számíthatnak

Ezek a csillagjegyek remek nyaralásra számíthatnak

Nekik érdemes együtt utazni, akár párokról, akár barátokról van szó.

A Nyilas és a Vízöntő

A tűz és a levegő szuperül elvannak együtt, mindketten imádják az új és izgalmas dolgokat, kalandvágyóak és érdeklődőek. A Nyilas biztosítja a jó hangulatot, a Vízöntő pedig a rendhagyó ötleteket. Sok új helyet tudnak felfedezni együtt, de hülyéskedésből, viccelődésből sem lesz hiány. Aktív nyaralás lesz az övék, de azért a kényelmet sem vetik meg.

A Rák és a Halak

A két vízimádó csillagjegy nagy eséllyel vízparti nyaralásra szavaz, amit mindketten nagyon fognak élvezni, úsznak, pancsolnak, vízparti sétákat tesznek. Egyikük sem a szervezés nagymestere, úgyhogy utazásuk leginkább intuitív alapon történik majd, de pont ez adja a különlegességét. Mindketten lágyak és érzelmesek, így jól megértik egymást.

A következő páros azonban nem működik jól együtt:

A Szűz és a Nyilas

Bár mindketten érdeklődőek, minél színesebb és informatívabb programra vágynak a nyaralás alatt is, van köztük egy erős ellentét, a Szűz mindent jó előre megtervez és lefoglal, mert így érzi magát biztonságban, a Nyilasnak viszont hatalmas a szabadságvágya és pont a spontán programokat kedveli a kötöttségekkel szemben. Mindez nem tesz jót a közös nyaralásnak, maximum akkor, ha időnként szétválnak és a saját útjukat járják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top