Mit hoznak az őszi angyalerők a csillagjegyeknek? – Heti angyalhoroszkóp 2024. szeptember 24-30.

Asteria | 2024. Szeptember 24.
Az ősz angyali sugarai rád is hatással vannak, melengetnek és felvérteznek.

Az angyalok szerint az őszi különleges erőt tartogat mindegyik csillagjegynek. Így használjuk ezeket az angyalhoroszkóp tanácsa szerint:

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a lehulló levelek egyáltalán nem az elmúlás érzetét erősítik benned, hiszen mindig képes vagy a megújulásra. Angyali erővel lelkesedsz és mások is erőre kaphatnak melletted.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy az ősszel érkező újabb feladatok sem állhatják utadat. Lendületesen haladsz előre, ráadásul szépérzékeddel olyan harmonikusan díszítesz mindent magad körül, ahogy az őszi erők színei pompáznak.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ha hullanak is rád a feladatok, mint az őszi falevelek, derűdön nem tudnak kifogni. Meglátod a kivezető utat és kreatívan megoldod a legnehezebb kihívást is.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy emlékezetedből számtalan korábbi tapasztalatot hívhatsz elő, melyek most is segíteni fognak, ha jó helyen és alkalmas időben veted be őket.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy vidámságod nem szűnő napfénnyel vonja be környezetedet, melletted aztán nem lehet szomorkodni még a mélabús őszi napokon sem. Ezzel a jókedvvel saját magadat is ki tudod húzni a gödörből.

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy hiába rohan meg az őszi feladatok tömkelege, különleges érzéked van ahhoz, hogy mindegyikre keríts elég időt és figyelmet. Egyetlen apró részlet sem kerülheti el a figyelmedet, így abszolút sikerre számíthatsz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ez most a te időd, minden erényed és erőd felszínre kerülhet. Ezért bizony a többiek is hálásak lesznek, olyan finom és harmonikus védőhálót tudsz az egész társaságra borítani.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy lendületed a nyári pihenés elmúltával sem csökken, sőt, új és kreatív ötletek megvalósítására adhatod a fejed. A legnehezebb feladatot is szó nélkül bírni fogod, de néha azért engedd meg magadnak a lazulást.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a kalandoknak nincs vége a nyárral, az őszi időszakban ugyanúgy megtalálhatod az izgalmat, legfeljebb más életterületek kerülnek előtérbe. Ha nehéz a feladat, képzeld magad egy kalandparkba…

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bár az angyali világ megfoghatatlannak tűnhet számodra, de végtelen türelmüket te magad képviselheted a mindennapok forgatagában. Ez pedig minden nehézségen átsegít.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy az ősz is teret adhat a változásnak, akár új ötleteidet is elővezetheted, sőt, új projekteket indíthatsz el. Távol van még az év vége, szóval lesz tered és lehetőséged kibontakozni.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy angyali érzékenységgel és beleérző képességgel reagálhatsz egy-egy nehéz szituációra. Ha benne vagy, nem pedig kívülről nézed, persze nehezebb dolgod lesz, de ezt is képes vagy megoldani.

Exit mobile version