Horoszkóp

Ez vár rád 40 fölött a horoszkóp szerint

Vajon mire számíthatsz majd, ha betöltöd a 40. születésnapodat? Mire számíthatsz, ha máris elérted ezt a bűvös életkort? A horoszkóp érdekes választ és lehetőséget villant fel előtted. Annyit elárulhatunk, elkeseredni semmi ok, az élet folytatódik, ráadásul különösen izgalmas időszak vár még rád.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos csillagjegy 40 éves horoszkópKos jegyűként hajlamos lehetsz a pánikra, ahogyan múlnak fölötted az évek. Valójában nincs mitől különösebben aggódnod, hiszen energikus, lelkes, mozgékony típus vagy, ami pedig mit sem kopik a 40. születésnapodat követően. Talán valamivel több alvásra lehet szükséged, mint húsz évesen, de az is biztos, akkori önmagadhoz képest jóval bölcsebb és tapasztaltabb is vagy, leszel. Az éveid számával a megbecsülésed is növekszik, főként ha képes leszel tudatosabban irányítani tüzes temperamentumodat.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika csillagjegy 40 éves születésnap horoszkópBika jegyűként elborzaszt még a gondolata is, hogy ragyogó külsőd az évek múlásával megkopik. Semmitől sem kéne aggódnod, mert a vonzerőd, a megjelenésed, a minőség, amit képviselsz, csöppet sem múlik el. Sőt, éppen ellenkezőleg. Uralkodó bolygód, a Vénusz a 40. születésnapodat követően is pozitív energiákat sugároz rád, így semmit sem veszítesz az örömre és a szeretetre való képességedből. A külsőd persze változik az idő múlásával, amit képtelen vagy nem észrevenni. A legfontosabb, hogy állj továbbra is két lábbal a földön, és meglátod, mennyivel jobban érzed magad, mint anno, húszévesen.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp 40 éves születésnapIkrek jegyűként téged sem dob fel igazán az öregedés és az idő múlásának gondolata, mert alapvetően is úgy érzed, túlzottan gyorsan rohannak el melletted az évek. Uralkodó bolygód, a Merkúr logikával, intelligenciával lát el téged, ezért megfelelő okot mindenkor találsz, miért is jó dolog az érettség, a bölcsesség. Amilyen nyitott, kíváncsi és sokoldalú vagy, nálad egyébként sem lenne képes senki más többet foglalkozni az idővel. Tekints előre pozitívan, és rájöhetsz, az öregedés mennyivel több pénzt, sikert, lehetőséget és szabadidőt ad neked, hogy megvalósíthasd önmagad, mint a fiatalabb éveid során.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp 40 éves születésnapRák jegyűként akkor leszel igazán boldog az életedben, amikor begyógyulnak a fiatal éveidben szerzett szerelmi csalódások sebei. A 40. születésnapod felé haladva erre minden esélyed megadatik. Uralkodó bolygód a Hold, az otthon szimbóluma is, nem véletlenül ragaszkodsz a szeretteidhez oly erősen, és nem véletlenül neveznek téged az egyik legodaadóbb csillagjegynek. Az évek múlásával az érzelmeid is lenyugszanak, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, békére, elégedettségre találsz az életedben. Az évek nemcsak bölcsebbé tesznek, de ekkora biztosan megtalálod azt az érzelmi és anyagi támaszt, ami a boldogságod alapja.

40 születésnap horoszkóp

Így változik a csillagjegyek élete a 40. születésnapjuktól kezdve (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp 40 éves születésnapOroszlán jegyűként a te életedben is bekövetkezik az a pillanat, amikor rájössz, nem te vagy a világ közepe. A felismerés persze csöppet sem tölt el örömmel, a reflektorfényt nem szívesen adod ád az ifjabb generációnak. Uralkodó planétád a Nap energiával, lelkesedéssel lát el téged a 40. születésnapodat követően is, ezért szomorkodásra egyáltalán nincs okod. Magad is pontosan tudod, kiben bízhatsz meg, a gondolkodásod jóval érettebb, a megbecsülést is kivívtad magadnak. Eddig az időpontig nagyon sok sikert könyvelhettél el, valójában a legfőbb vágyadat is megvalósítottad. Mostantól biztosan sokkal kevesebb hibát követsz el.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp 40 éves születésnapSzűz jegyűként a Merkúr bolygó energiáinak hatására a negyvenes éveidben is kíváncsian tekintesz a világra, ez pedig meglátszik rajtad, mert te tényleg semmit nem öregszel. Fiatalos külsődnek és gondolkodásodnak köszönhetően éveket letagadhatsz, a valós korodnál az emberek jóval fiatalabbnak gondolnak téged. Nyugodtan könyveld el a dicséreteket, hiszen mindenképpen megérdemled. Számodra ez az új időszak különösen termékeny lehetőségeket villant fel. A saját üzleteden is dolgozhatsz, de bármilyen új feladatba belekezdhetsz, amivel szívből foglalkoznál. Az egészségeddel és a pénzügyekkel azért légy óvatos.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp 40 éves születésnapMérleg jegyűként te is a Vénusz bolygó hatását érezheted és élvezheted. A szépség planétájának köszönhetően ragyogsz a negyvenedik születésnapodat követően is, amely hidd el, csöppet sem bűn. A kisugárzásod csöppet sem kopik, sőt, a bölcsességednek köszönhetően mintha egyre jobban kivirulnál. Néhány plusz kilóval ugyanakkor könnyen gyarapodhatsz, ha nem figyelsz magadra tudatosan. Számodra különösen fontos, hogy túllépve a negyvenet, még nagyobb hangsúlyt fordíts a rendszeres mozgásra, a tudatos életmódra. Hajlamos lehetsz ugyanis ellustulni, pocakot, popsit növeszteni…

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp 40 éves születésnapSkorpió jegyűként a Plútó bolygó hat rád a legintenzívebben, amelynek köszönhetően meglehetősen borúsan és sötéten látod az öregedést, az idő múlását. Analitikus, elemző gondolkodásod, fanyar, időnként szarkasztikus humorod ugyanakkor éppen abban segít, hogy könnyedén átvészelhesd a változás éveit. Egyre bölcsebben tekintesz az életedre, a tapasztalatokból erőt gyűjtesz. A negyvenes éveidben arra is ráébredsz, mennyit szenvedtél fölöslegesen a fiatalabb éveidben. Milyen sokszor csalódtál, mennyit aggódtál a szeretteid vagy éppenséggel a pénz miatt.

40 éves születésnap csillagjegyek horoszkóp

A 40. születésnapot követően izgalmas változások várnak a csillagjegyekre (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp 40 éves születésnapNyilas jegyűként te is a fiatalság rajongója vagy, ezért amikor megjelennek a szemednél az első szarkalábak, igencsak kétségbe esel. Az ijedséged szerencsére nem tart sokáig. Uralkodó bolygódnak, a Jupiternek köszönhetően igazán optimista típus vagy, ezért sem látod sötétben a jövőt a negyvenedik születésnapot követően sem. A lelkedben örök ifjú maradsz, idősebb korodban is kíváncsian, nyitottan tekintesz a világra. Az sem véletlen, hogy életed második felében is meglehetősen sokan irigyelnek bámulatos formádért, a fiatalos megjelenésedért. Az érettség újabb lehetőségeket add, hogy a világot más szempontokból is láthasd.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp 40 éves születésnapBak jegyűként tökéletesen képviseled bolygód, a Szaturnusz bölcsességét, az érett gondolkodást, az ambíciókat, ezek nemcsak idősebb korodra jellemző tulajdonságok. Nem is érted, miért bánkódnak olyan sokan az elveszett ifjúság miatt, vagy az első őszhajszálak okoznak számukra kellemetlen pillanatokat. Téged csöppet sem érint meg a depresszió szele, mert úgy érzed, a tapasztalat csak még több sikert hoz az életedbe. Most már bizton megvalósítottad fiatalkori céljaidat, a karrieredben is azon a lépcsőfokon állsz, amire mindig is vágytál. Teljesen igazad van, mégis miért kellene panaszkodni az idő múlására?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp 40 éves születésnapVízöntő jegyűként annak ellenére, hogy igencsak tartasz az öregedéstől, mások félelme nem különösebben izgat. Éppen arra kellene ráébredned, hogyan kovácsolhatnál magadnak előnyt mindebből. Mentálisan örökké fiatal maradsz, sokat olvasol, folyamatosan karbantartod a szellemi képességedet. Máris köszönetet mondhatsz különleges intelligenciádért uralkodó bolygódnak, az Uránusznak, amely a jövő, a találmányok és a változás planétája is. Negyven fölött sem érdemes különösebben aggódnod az egészségedért, figyelj tudatosan magadra, és akkor nem lesz nagyobb baj. Az öregedéssel az egészséged is romlik, de te sem maradhatsz örökké fiatal. Lazíts, pihenj egy kicsit többet és máris újjászülettél.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkóp 40 éves születésnapHalak jegyűként érdemes tudomásul venned, ahogyan az évek elhaladnak melletted, úgy fedezhetsz föl egyre több megmagyarázhatatlan félelmet magadban. Figyelj önmagadra, az egészségedre tudatosabban, ha szükséges menj orvoshoz. Figyelj a pénzügyekre is, és magad is rájössz, valójában semmi okod a félelemre. Uralkodó bolygód a Neptusz, amely hatására bámulatosan a megérzéseid, az intuíciód, különösen empatikus típus vagy. A negyvenes éveidtől még inkább érdemes a megérzéseidre figyelned, könnyebben becsaphatnak, mint a fiatalabb éveidben, amikor hagytad megtörténni mindazt, aminek meg kell történnie.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top