Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.10.26.
A pénzügyeidet támogatják hétfőn a bolygók. Persze, ez még nem jelenti, hogy hátradőlhetsz, és mostantól meggondolatlanul költekezhetsz, de az biztos, hogy kedvező lehetőségekről szerezhetsz tudomást. Valami talán sokkal olcsóbb, mint amennyire eredetileg számoltál. Érdemes körbenézned ma.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
A múlt és a jövő egyszerre akarja, hogy foglalkozz vele. Szerdán Merkúr vissza-, és Vénusz belép a Mérlegbe. Ez ritka jelenség. Az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb fajsúlya van. Ez nálad a jövővel kapcsolatos tervek újragondolását hozza. A „sűrített levegő” effektus nem engedi, hogy halogass. Legyél tudatos, sőt céltudatos! De tartalékolj erőt a szombati napra, amikor a telihold és egy Nap-Uránusz szembenállás családi feszültséget szimbolizál. Neked kell békítően fellépned…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Nagyon fontos, hogy az otthoni problémákat ne vidd be a munkahelyedre, illetve a munkahelyi gondokkal ne terheld a családodat. Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnél lebukni, most nagyon oda kell figyelni, mert a társad megsejthet valamit, és akár ellenőrizhet is. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Rázós fényszögek miatt péntek este és szombat reggel sértődékennyé válhatsz. Ha ezt megússzátok vita nélkül, akkor sima ügy lesz a hosszú hétvége. Kalkuláljátok be, hogy mindenki számtalan dolgot szeretne. A hosszú hétvége mindössze 3 nap. Ezzel kell okosan gazdálkodnotok.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top