Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2023.12.04.
Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel, de a helyzet nem vészes. Lehet, hogy hozzá kell nyúlnod az aranytartalékhoz, de ez nem jelenti azt, hogy a zsebed nagyon megcsappanna. Vásárolj okosan és tudatosan ebben a hónapban.

Heti horoszkóp

2023.12.04.
Zárd le függőben lévő hivatalos ügyeidet, ne maradjon nyitva semmilyen szerződés. Ha hosszú távú projektekben vagy, akkor legalább némi részeredményt mutass fel magadnak év végéig. Hálás leszel magadnak, ha nem halogatod a dolgaidat. Mindemellett légy készen egy kis romantikára.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Megeshet, hogy olyan események történhetnek, amelynek hatására úgy érezheted: sorsfordulóhoz érkeztél. Olyan nagy átalakulások előtt állsz, amikor az életed több területén semmi nem megy már a régi kerékvágásban. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelni, mert esély van arra, hogy egy betegség átmenetileg kivonjon a forgalomból. A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan azt szeretnéd. Társad nyitott mindenre, amire vágyakozol. A nagyvilágban megdöbbentő esemény történhet.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
A hétvége pörgésre csábít, ne állj ellen, vesd bele magad a bulik világába. Ha szingli vagy, akár ismerkedésre is nyílik lehetőség. Ha párkapcsolatban vagy, bármennyit szaladgáltok is a hétvégén, kedvesed valószínűleg hálás lesz az általad nyújtott biztonságért és stabilitásért.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Bika csillagjegy jellemzői

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bika csillagjegy jellemzői

Címlap

top